Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

NIEUW VITA RIPPLES, ACORN & CLAVA DINE

VITA heeft haar collectie verder uitgebreid met nieuwe designs, zoals de VITA RIPPLES hanglamp, VITA ACORN hanglamp en de VITA CLAVA DINE hanglamp.

De VITA Ripples is een elegante lampenkap, die geïnspireerd is op de Scandinavische kustlijnen. Daarbij kun je denken aan het uiterlijk van een schelp, de lijnen in het zand en de rimpelingen in het water wanneer je er een steen in gooit. De Ripples is verkrijgbaar in drie verschillende vormen.

Vita Ripples HanglampDe VITA Acorn is een exclusieve hanglamp, die de nieuwste interieurtrends belichaamt. De VITA Acorn is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen, klik voor meer informatie over de VITA Acorn hier.

Vita Acorn HanglampDe VITA Clava Dine is de grote zus van de Clava, die een vergelijkbaar, prachtig design heeft. Met haar exclusieve en elegante uitstraling past de VITA Clava Dine perfect boven de eettafel of koffietafel. De Clava Dine brengt een gezellige, chique sfeer in de ruimte. De VITA Clava Dine is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Vita Clava Dine Hanglamp

Geef een reactie