Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Wooninspiratie, interieurtips en nieuws!

 • Maak u tuin zomerproof!

  De temperatuur stijgt, de zon laat zich wat vaker zien: het is zomer! De hoogste tijd om die gezellige sfeer van binnen te verplaatsen naar buiten. Hoe u dat doet? Door te beginnen met deze 4 stylingtips van onze stylisten.

  albert kuip

  Lees verder

 • Project in de kijker | By Duut Maastricht

  De meest trendy straat van Maastricht is een nieuwe mode boutiqe rijker. BY DUUT is sinds kort gevestigd aan de Rechtstraat in Maastricht en wij hebben zowel het lichtplan mogen maken als het geheel mogen uitvoeren en daar zijn wij trots op!

  Het pand is aan de voorkant vrij smal en loopt breed uit naar achteren . De uitdaging is om de klant door te laten lopen naar achteren. Door in het voorste gedeelte de rails dwars te monteren en de spots op de wanden te laten schijnen wordt het pand optisch breder. Doormiddel van een eyecatcher achterin en het lichtniveau daar wat te verhogen kijk je automatisch verder de winkel in en nodigt het uit om ook daar de collectie te bewonderen.

  BY DUUT vertegenwoordigt een authentieke mix van merken, zorgvuldig geselecteerd op stijl en kwaliteit. Het is een internationale combinatie van merken, van Deens design met Marokkaanse invloeden tot Canadian Urban. De collecties zijn rauw, vrouwelijk en een tikkeltje sexy. Het is zeker de moeite waarde om een kijkje te gaan nemen en let dan ook even op de verlichting….

  Bent u zelf op zoek naar winkelverlichting? Neem dan contact met ons op. 

  BY DUUT
  Rechtstraat 66
  6221 EK, Maastricht

  by duut

  by duut1

 • NIEUW | FLOS Arrangements

  "Waar sieraden gemaakt zijn om het menselijk lichaam te versieren, is licht als een sieraad voor de ruimte"

  Arrangements is een modulair systeem van geometrische lichtslangen. Er zijn verschillende ontwerpen: grote en kleine cirkels, een druppel, een v-vormige lijn en nog veel meer. Alle elementen zijn vrij met elkaar te combineren. Het resultaat is een gigantische lichtgevende ketting die het midden houdt tussen een sculptuur en een industrieel designobject.

  Net als juwelen is elke Flos Arrangements hanglamp persoonlijk. U kiest zelf welke vormen u combineert. In totaal zijn er honderden combinaties mogelijk, gaande van eenvoudige designs met twee vormen tot gigantische lichtsculpturen die uit vier of meer onderdelen bestaan.

  Make your Arrangements
  Samen met deze artistieke installatie werd een configurator gelanceerd. Hiermee stelt u zelf een Arrangements hanglamp samen.

  Wilt u dat eens proberen?
  1. Ga naar de configurator
  2. Kies een plafondhoogte
  3. Selecteer waar je de hanglamp wil ophangen (vrij of boven een tafel)
  4. Kies een rozet (in- of opbouw)
  5. Voeg de gewenste vormen toe aan het ontwerp

  flos arrangements

 • Ideeën voor de leukste Moederdag cadeaus

  Tja, een doos bonbons geef je ieder jaar. En om nou weer met een bos bloemen aan te komen op Moederdag... Waarom koop je niet iets origineels voor in haar huis? Een leuke lamp of een mooie woonaccessoire. Er zit vast en zeker iets voor mams tussen!

  moederdagcadeaus

  Lees verder

 • Let's go outside...

  Voorjaar

  Bij uitstek DE tijd om uw tuin weer te transformeren tot uw woonkamer. We willen immers dat 'ons buiten' een reflectie is van de sfeer in ons huis...

  Hoe gaan we dat doen?
  Een mysterieus garden waar diffuus licht zacht en sfeervol toegepast licht uw tuin verlicht, net genoeg om alle highlights van uw tuin uit te lichten en aandacht te geven? Die ene prachtige boom aanschijnen zodat hij een sprookjesachtige uitstraling krijgt? Het kan allemaal.

  De fabrikanten waar we mee werken ontwikkelen elk jaar opnieuw weer verlichting die buiten functioneel ook zeer decoratief is.

  Wist u trouwens dat veel buitenverlichting ook verkrijgbaar is voor binnen? Dan kunt u de verlichting die binnen is aangebracht laten doorlopen in uw tuin, hoe stylisch is dat? Het geheel word dan rustig en sereen. Onze professionele adviseurs kunnen voor u ook een lichtplan op maat voor buiten maken zodat u overal verzekerd bent van licht dat bij u past, uw gewenste sfeer uitademt.

  SUMMERTIME, AND THE (HEES) LIGHTS AND LIVING ARE EASY...

  Naamloos

  Lees verder

 • 1 + 1 GRATIS op het hele basisservies!

  Maak iets bijzonders van de momenten samen aan tafel. Met het karakteristieke basisservies van porselein maakt u het plaatje compleet. Shop nu u favorieten mokken, borden en schaaltjes en krijg 1+1 gratis!

  Wees er wel snel bij, want voor deze actie geldt op=op.

  Actie duurt tot en met 15 mei en is alleen geldig in onze vestiging in Echt. 

  basisservies actie

 • Light + Building 2018 impressie

  Tijdens Light+Building 2018 hebben we ontzettend veel verrassende verlichting gezien! Dankzij de ontwikkeling van leds, die alsmaar kleiner en flexibeler worden, kunnen ontwerpers hun innovatieve ideeën realiseren. Dat resulteert in verlichting in allerlei vormen die voorheen niet denkbaar waren. In de toekomst kunnen wij u dus nog specialere dingen laten zien en bijdragen aan prachtig licht bij u thuis!

  Hieronder een kleine sfeerimpressie van Light + Building 2018:

  sfeerfoto's

 • Project in de kijker

  De opdracht
  Voor N-XT Accountants & Adviseurs en Account+ te Weert hebben we in samenwerking met ByRachel Interieur Ontwerp een mooie nieuw kantoor gerealiseerd. Het interieurplan was klaar en alleen de verlichting was nog een issue.

  De uitdaging
  De vraag luidde: is de bestaande verlichting te hergebruiken en daarnaast een kosten efficiënt maar toch creatief lichtplan te maken?

  De oplossing
  Door de bestaande armaturen te husselen en aan te vullen met nieuwe armaturen zijn wij zeker in deze uitdaging geslaagd! Voor het looppad op de vloer is gekozen voor een contrasterende kleur tapijt. Dit hebben we versterkt door te kiezen voor ronde downlighters boven het looppad. Door het open karakter van het kantoor wordt, door zowel op de vloer als op het plafond, te kiezen voor een contrast in gebruik van een andere kleur en/of vorm dit open karakter extra geaccentueerd. Boven de balie, in de vide en boven de spreektafels is gekozen voor catchy armaturen in het blauw, passend bij de huisstijl maar net even anders. Precies wat past bij de visie van N-XT Accountants & Adviseurs.

  collage

 • OOG voor OCCHIO!

  De wereld van licht is groot en divers. Toch steken er sommige fabrikanten met kop en schouders bovenuit. Vanwege ontwerp, technologie, kennis.

  Een van die fabrikanten is het Duitse OCCHIO.

  Innovatief, en een van de marktleiders in exclusieve verlichting. Meerdere awards hebben zij in de wacht mogen slepen voor hun baanbrekende verlichting en verlichtingstechniek.

  OCCHIO is Italiaans voor oog, en als je goed naar hun lampen kijkt dan begrijp je waarom. Net zoals in ons oog licht en kleuren doordringen via ons hoornvlies naar de lens, gebruikt OCCHIO zijn bolle lenzen om het licht te filteren, verplaatsen en te doseren in gewenste hoeveelheden.

  Naast het feit dat zij heer en meester zijn in het neerzetten van sfeer, maken zij het voor u als klant ook erg makkelijk.

  occhio-collage

  Lees verder

 • Bezig met een nieuw interieur? Maar komt u er zelf niet uit!?

  Herkent u dit: bij 7 dingen uit 5 verschillende interieurbladen denken ‘ook mooi’..... en vanuit wanhoop blijft zitten met een interieur waar u al lang op uitgekeken bent, bang om een verkeerde keuze te maken. Dan heeft u hulp nodig. Onze hulp.....

  Wij kijken samen met u naar uw huidige interieur, woonwensen en budget.
  Bij welk licht wil u lezen? Helder wit licht of juist warme sfeerverlichting?
  En hoe zet u die prachtige antieke kast van oma naast een strakke designbank zodat ze elkaar versterken  en uw interieur verrijken?

  In onze beide winkels werken stylisten en adviseurs die u vakkundig advies kunnen geven en samen met u uw eigen interieur kunnen vormgeven. Uw thuis. Uw unieke thuis.

  Loop gerust even binnen en informeer naar de mogelijkheden!

  content news

Artikelen 1 tot 10 van 113 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12