Is een artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je jouw geld terug.

Je hebt als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Let op herroepingsplicht is alleen van toepassing als je via onze webshop een bestelling doet!

De herroepingsplicht is niet van toepassing indien wij producten voor jou bestellen die speciaal voor jou in de door jouw gewenste, kleur, stof en maat zijn gemaakt en besteld.

Aanmelden van een retourzending

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld, schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruiken van ons retourformulier.

Terugbetaling bij retourzending

Als je een product binnen 14 dagen retour zendt en je beroept je dus op jouw herroepingsplicht, ontvangt je binnen 10 werkdagen jouw geld retour inclusief de eventuele verzendkosten die je hebt voldaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze). LET OP! De kosten van de retourzending zelf komen voor jouw eigen rekening.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.