Is een artikel toch niet helemaal wat u in gedachten had? Dat kan gebeuren. Bij ons kunt u altijd retourneren en ontvang u u geld terug.

U heeft als consument het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Let op herroepingsplicht is alleen van toepassing als u via onze webshop een bestelling doet!

De herroepingsplicht is niet van toepassing indien wij producten voor u bestellen die speciaal voor u in de door u gewenste, kleur, stof en maat zijn gemaakt en besteld.

Aanmelden van een retourzending

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld, schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruiken van ons retourformulier.

Terugbetaling bij retourzending

Als u een product binnen 14 dagen retour zendt en u beroept zicht dus op uw herroepingsplicht, ontvangt u binnen 10 werkdagen uw geld retour inclusief de eventuele verzendkosten die u heeft voldaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze). LET OP! De kosten van de retourzending zelf komen voor uw eigen rekening.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.