4X ONMISBAAR VOOR EEN SFEERVOLLE TUIN

1. Het brengt sfeer

Een donkere tuin of een tuin die verlicht is met een felle buitenlamp nodigt niet uit tot lange avonden buiten zitten. De nummer een reden voor buitenverlichting is dan ook dat de juiste verlichting zorgt voor sfeer in jouw tuin. Die sfeer bepaalt je zelf. Op het terras wil je waarschijnlijk een subtiel armatuur voor de gezelligheid. Denk aan dat ene mooie hoekje in de tuin die je kunt verlichten en van die prachtige (olijf)boom maak je de perfecte blikvanger met een spotlight in de grond. Ga je voor een romantische sfeer? Kies dan voor spots in de grond die als vuurvliegjes over jouw terras of tuinpad lijken te dansen. Tuinverlichting is onmisbaar om 's zomers tot 's avonds laat gezellig in de tuin te zitten. In de winter kun je op donkere dagen toch van jouw tuin genieten. 

2. Het past bij de stijl van je tuin

In de stijl van jouw tuin modern of Scandinavisch? Of misschien juist stoer? Er is altijd buitenverlichting met diverse kleuren en afwerkingen die past bij de stijl van jouw tuin. Let op de juiste armaturen, maar ook het type lichtbron. 

3. Het is veilig

Met buitenverlichting struikel je nooit meer over een opstapje en kun je makkelijk het sleutelgat in jouw deur vinden. Heb je een vijver? Vergeet daar de verlichting niet om ongelukken te voorkomen. Buitenverlichting beveiligd jouw huis ook tegen inbraken.

4. Het is niet ingewikkeld

Buitenverlichting installeren een vervelende klus? Dat valt reuze mee. Als je voor buitenverlichting met een lage spanning (12 volt) gaat, kun je deze zelf aanleggen. Hulp nodig bij de montage van de buitenverlichting? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om jouw plannen en wensen met ons te bespreken! 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking