Hét woon & lifestyle event

Is je woning toe aan een stijlvolle upgrade? Wil je jouw kennis verbreden? Blijf je graag op de hoogte van de trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven? Dan is deze beurs wat voor jouw! 

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in het MECC Maastricht geniet je van prachtige stands en compleet ingerichte designwoningen. De uitgelezen kans om jouw ideale levensstijl na te streven.

Beleef de feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw eigen levensstijl te verrijken!

EXCELLENT openingsavond

Bezoek de EXCELLENT V.I.P. openingsavond op 24 januari volledig in stijl van deze avond geniet je van een spetterend optreden in combinatie met een bezoek aan onze vakspecialisten. 

24 januari: 18:30 - 00:00 

Of bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT woonbeurs 2020, zaterdag 25 januari en zondag 26 januari 2020 in het MECC Maastricht. 

Reguliere beursdagen

25 januari: 10:00 - 17:00 

26 januari: 10:00 - 17:00

Met een regulier entreeticket bezoek je gelijktijd de Second Home Beurs.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.