Duik in de toekomst van het licht!

Onze medewerkers krijgen veel vragen over het ombouwen van halogeen armaturen naar LED. Heel begrijpelijk, gezien de noodzaak om te besparen op energiekosten.

Duurzaamheid is een van de grote thema's van deze tijd. En bijna niets is duurzamer dan producten waarvan de hoge kwaliteit en het tijdloze design een maximale levensduur garanderen. Talloze mensen zijn enthousiast over de halogeenklassiekers van Occhio – en genieten er dag in dag uit van.

Doe mee aan onze 'Upgrade Your Classics'-actie en grijp deze unieke kans aan om over te stappen op led. Wij bieden 20% korting op de aanschaf van een clipLED-module voor de ongecompliceerde ombouw van netspanningshalogeen naar LED met behulp van een clipLED-module.

Met clipLED kunt je jouw tijdloze Occhio netspanningshalogeenarmaturen blijven gebruiken – met een lange levensduur en een laag verbruik, maar zonder in te leveren op de lichtkwaliteit.

LED-modules voor Sento, Più en Puro

ClipLED is een speciaal ontwikkelde module waarmee je jouw Occhio halogeenarmaturen kunt ombouwen naar LED. De modules zijn beschikbaar voor armaturen uit de Sento, Più en Puro serie

Je kunt de clipLED-modules eenvoudig en zonder gereedschap in de bestaande armatuurkop in jouw huis plaatsen. Aansluiting op de conventionele stopcontacten B15D of G9 is eenvoudig.

LED kan energie veel efficiënter omzetten in licht dan conventionele lichtbronnen. Zo is 10 watt van het vermogen van de clipLED-module voor Puro gelijk aan 60 watt halogeenvermogen.

Door jouw armatuur om te bouwen naar LED met behulp van clipLED bespaar je dus aanzienlijk op jouw energieverbruik. Geef jouw armaturen een energiezuinige toekomst.

Met een levensduur tot 25.000 uur gaat LED langer mee dan welke andere lichtbron dan ook. Bovendien zijn alle componenten van de clipLED-module ingestoken en vastgeschroefd, zodat ze afzonderlijk kunnen worden vervangen. Langdurige en duurzame technologie voor jouw tijdloze armaturen.

De beste lichtkwaliteit sluit geen compromissen: clipLED geeft je maximale efficiëntie en optimale lichtkwaliteit met CRI 95.

Met clipLED zorgen jouw armaturen dus voor de best mogelijke kleurweergave en kunt je jouw omgeving als daglicht waarnemen. Huidtinten zien er natuurlijk uit. Kleuren verschijnen net zo genuanceerd en diep als in de natuur.

 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking