Heb jij in onze showroom jouw droomlamp gezien, maar weet je niet zeker of het wel een goede keuze is met jouw interieur of de gewenste lichtcapaciteit? Geen probleem, een van onze adviseurs kan bij jou aan huis komen. We bekijken de ruimte(s), bespreken hoe je deze indeelt, gebruikt en wat jouw (licht)wensen zijn. Vervolgens stelt onze adviseur een (beknopt) lichtplan op én visualiseert dit in een digitale tekening. Dit laten wij jou tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

Dit pakket kost €175. Inclusief cadeaubon ter waarde van €50 om te besteden in onze (online) winkel. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Persoonlijk

Het is heel persoonlijk, een lichtadviseur van Hees Lights & Living komt bij jou thuis. Er wordt tijd in jou en jouw wensen gestoken. Doordat het een-op-een afspraken zijn, kan er veel meer besproken worden en komen jouw behoeften ook beter tot uiting!

Smaak

Natuurlijk heb jij voorkeuren voor bepaalde producten, kleuren, materialen. Om jouw smaak beter te leren kennen, komen wij graag bij je thuis. Zodat wij uiteindelijk jouw smaak kunnen meenemen in het persoonlijk advies.

Mogelijkheden

Doordat wij persoonlijk bij jou thuis komen, zien wij direct waar alle lichtpunten zijn. Dit nemen wij mee in ons advies. 

Thuis advies

Je hoeft niet naar de winkel te komen, wij komen naar jou toe. Zo kunnen wij na een gesprek en rondleiding in jouw huis vrijwel direct een advies geven en verschillende lampen aanbieden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.