Welke verlichting past bij mijn interieur? Ik heb geen stroom waar ik licht wil hebben, wat zijn de mogelijkheden? Ik wil genoeg licht, maar het moet ook gezellig licht zijn. Een aantal vragen waar wij bijna dagelijks mee in aanraking komen. Om het juiste gevoel te krijgen van de sfeer in uw woning en om dit af te stemmen op uw wensen en eisen, kan een lichtadviseur van Hees Lights & Living bij u aan huis komen. Erg nuttig en praktisch! 

Persoonlijk

Het is heel persoonlijk, een lichtadviseur van Hees Lights & Living komt bij u thuis. Er wordt tijd in u en uw wensen gestoken. Doordat het een-op-een afspraken zijn, kan er veel meer besproken worden en komen uw behoeften ook beter tot uiting!

Smaak

Natuurlijk heeft u voorkeuren voor bepaalde producten, kleuren, materialen. Om uw smaak beter te leren kennen, komen wij graag bij u thuis. Zodat wij uiteindelijk uw smaak kunnen meenemen in het persoonlijk advies.

Mogelijkheden

Doordat wij persoonlijk bij u thuis komen, zien wij direct waar alle lichtpunten zijn. Dit nemen wij mee in ons advies. 

Thuis advies

U hoeft niet naar de winkel te komen, wij komen naar u toe. Zo kunnen wij na een gesprek en rondleiding in uw huis vrijwel direct een advies geven en verschillende lampen aanbieden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.