Hebt u in onze showroom uw droomlamp gezien, maar weet u niet zeker of het wel een goede keuze is met uw interieur of de gewenste lichtcapaciteit? Geen probleem, een van onze adviseurs kan bij u aan huis komen. We bekijken de ruimte(s), bespreken hoe u deze indeelt, gebruikt en wat uw (licht)wensen zijn. Vervolgens stelt onze adviseur een (beknopt) lichtplan op én visualiseert dit in een digitale tekening. Dit laten wij u tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

Dit pakket kost €175. Inclusief cadeaubon ter waarde van €50 om te besteden in onze (online) winkel. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Persoonlijk

Het is heel persoonlijk, een lichtadviseur van Hees Lights & Living komt bij u thuis. Er wordt tijd in u en uw wensen gestoken. Doordat het een-op-een afspraken zijn, kan er veel meer besproken worden en komen uw behoeften ook beter tot uiting!

Smaak

Natuurlijk heeft u voorkeuren voor bepaalde producten, kleuren, materialen. Om uw smaak beter te leren kennen, komen wij graag bij u thuis. Zodat wij uiteindelijk uw smaak kunnen meenemen in het persoonlijk advies.

Mogelijkheden

Doordat wij persoonlijk bij u thuis komen, zien wij direct waar alle lichtpunten zijn. Dit nemen wij mee in ons advies. 

Thuis advies

U hoeft niet naar de winkel te komen, wij komen naar u toe. Zo kunnen wij na een gesprek en rondleiding in uw huis vrijwel direct een advies geven en verschillende lampen aanbieden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.