Verlichting is óók een belangrijk element in verschillende ruimtes van jouw kantoor en/of werkplek! Het is bepalend voor de sfeer en productiviteit. Daarom is het van groot belang dat je met de juiste verlichting aan de slag kunt. Direct contact opnemen? Dat kan! Mail of bel ons 0475 48 57 57 voor een afspraak. 

Productiviteit

Het kiezen van de juiste verlichting voor een kantoor, restaurant, hotel of werkplek is een kunst. Jij streeft immers binnen jouw vakgebied naar perfectie en maximaal rendement. Verlichting brengt niet alleen een bepaalde sfeer, maar verhoogt de productiviteit en leefbaarheid. Waar we werken, wonen, winkelen, ontvangen of dineren, iedere situatie heeft ander licht nodig. Mensen die ruimtes met het juiste licht hebben verlicht, voelen zich meer thuis en halen het beste uit zichzelf en hun werk!

Ideeën, stijl en budget

Hoe jij het licht gebruikt, welke sfeer het creëert en hoe het design van de lamp eruit ziet, is een kwestie van het zoeken naar de juiste balans. Wij brengen in onze adviezen beleving, functie en design met elkaar in evenwicht. Voor een goed lichtadvies zoek je dus ook een lichtadviseur die jouw ideeën, stijl en budget optimaal vertaalt naar een perfect lichtplan. Door de juist benadering wordt er achterhaald welke behoeften je hebt, zo zal het lichtplan een hele persoonlijke touch krijgen. 

Montage

Nadat het verlichtingsplan volledig is voorzien van jouw wensen en behoeften, zal Hees Lights @ Work voor de uitvoering van het plan zorgen. Mocht dit in het uiterste geval niet lukken, zal de montage verzorgd worden door Hees Installaties.

Niet overtuigd?!

Hees Lights @ Work heeft veel projecten tot een goed einde weten te brengen. Mocht je toch nog niet overtuigd zijn van onze expertise, dan kun je altijd een kijkje nemen in de projecten die je voor zijn gegaan. 

Klik hier en bekijk onze projecten. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking