Als u iets bestelt, wilt u dit natuurlijk het liefst meteen in huis hebben. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Mocht het artikel niet op voorraad zijn, worden de specifieke levertijden altijd bij het artikel vernoemd.

Levertijd voorraadartikel, voor 16.00 besteld

    •    Nederland: 1-3 werkdagen;
    •    België & Duitsland: 2-5 werkdagen;
    •    Andere EU landen: 5-7 werkdagen.

Meerdere artikelen bestellen

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten wij in principe alles in één keer bij u bezorgen. De levertijd van uw complete bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mocht bijvoorbeeld 1 artikel een veel langere levertijd hebben dan de andere, nemen wij contact met u op en bespreken we de mogelijkheden.

Kosten

De verzendkosten bedragen €6,95 wanneer u een bestelbedrag tot €50,00 heeft. Heeft u een bestelbedrag tussen de €50,00 en €75,00 bedragen de verzendkosten €4,95. Boven de €75,00 wordt u pakketje gratis verzonden.

Voor bestellingen naar België of Duitsland rekenen wij minimaal €13 verzendkosten, afhankelijk van het pakket dat verzonden dient te worden. In het geval van een speciaal pakket zijn de verzendkosten afhankelijk van het te versturen pakket. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Neem voor een prijsindicatie voor verzending buiten Nederland, België of Duitsland en buiten de EU contact met ons op.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.