Van welke betaalwijzen kan ik gebruik maken?

  • iDeal

Met iDeal kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank.

  • Creditcard (VISA- en Mastercard)

Je kunt jouw creditcardgegevens in onze beveiligde omgeving invoeren. Het bedrag wordt dan gereserveerd. Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het bedrag wordt daarna afgeschreven nadat jouw artikel is verzonden. Wij accepteren VISA- en Mastercard.

Veilig betalen

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje links bovenin naast de browserbalk. Het is daarmee veilig om te betalen in onze webshop.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?

De genoemde prijzen die vermeld worden in de webshop en op de factuur zijn inclusief 21% BTW.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?

Zodra de bestelling is afgerekend is het niet meer mogelijk de inhoud hiervan te wijzigen of de bestelling te annuleren. Je kunt de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Jouw geld wordt na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen binnen 10 werkdagen teruggestort. Meer informatie hierover vind je in de retourvoorwaarden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.