Wanneer u uw woning opnieuw wilt inrichten of gaat verhuizen zijn er altijd een aantal vragen die gesteld worden. Welk woonstijl heb ik? Welke meubels passen hierbij? Hoe zorg ik voor meer sfeer in mijn woning? Het inrichten van een kamer of heel huis kan overweldigend zijn. Bij Hees Lights & Living komen we deze vraagstukken dagelijks tegen. Wij delen onze kennis en advies dan ook graag met u. Wij helpen u met de indeling, meubelkeuze, styling en verlichting én als dat wenselijk is ook met die mooie kleur op wand. In een persoonlijk gesprek bespreken wij al uw woonwensen en kijken we naar de beste oplossing voor uw huis. Wat wij van u nodig hebben? Een plattegrond van de kamer of het huis en een aantal foto's. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs staat voor u klaar!

Onze werkwijze

Om u zo goed mogelijk te helpen komt u langs in onze winkel in Echt.

Stap 1. Woonwensen in kaart brengen

Uw persoonlijk interieuradvies begint met het in kaart brengen van uw wensen. Zo kunnen wij van uw dromen werkelijkheid maken.

Stap 2. Persoonlijk advies

Aan de hand van uw wensen, plattegrond en foto’s maakt de interieuradviseur een advies op maat. Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting inclusief indeling, styling en verlichting.

Stap 3. Van advies naar nieuwe meubels

In de winkel laat de interieuradviseur u direct alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Meer informatie ontvangen?

Mail dan naar info@lightsandliving.nl of bel naar 0475-485757.

Waarom Hees Lights & Living?

Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor de mooiste woonaccessoires. In de winkel hebben wij meer dan 1500m² aan inspiratie. Mocht het zijn dat u datgene wat u in uw hoofd heeft niet kunt vinden, dan staan de medewerkers van Hees Lights & Living u maar al te graag te woord.

Groot assortiment

Bij Hees Lights & Living werken wij met veel bekende merken. Zo vindt u in onze winkel woonaccessoires van merken zoals Riverdale, Macazz, Dutch Bone, Zack, Polls Potten, Petite Friture, Dôme Deco en nog veel anderen.

1500M² inspiratie

In onze showroom hebben wij stijlkamers gemaakt voor u. Dit zijn plekken in de winkel die u kunt zien als modelwoning. Hier plaatsen wij woonaccessoires bij elkaar die juist een goede combinatie vormen. Om u zoveel mogelijk te inspireren, worden deze stijlkamers om de zoveel tijd gerestyled.

Persoonlijk advies

Wanneer u naar de winkel komt met foto's van uw woning, kunnen wij u persoonlijk advies geven over welke woonaccessoires het beste past bij uw inrichting, stijl en budget. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren!

De koffie staat klaar

U bent altijd welkom bij Hees Lights & Living. In de winkel helpen wij u graag, wilt u het toch net wat persoonlijker maken. Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs, onze koffie staat altijd voor u klaar.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.