Wanneer je jouw woning opnieuw wilt inrichten of gaat verhuizen zijn er altijd een aantal vragen die gesteld worden. Welk woonstijl heb ik? Welke meubels passen hierbij? Hoe zorg ik voor meer sfeer in mijn woning? Het inrichten van een kamer of heel huis kan overweldigend zijn. Bij Hees Lights & Living komen we deze vraagstukken dagelijks tegen. Wij delen onze kennis en advies dan ook graag met jou. Wij helpen je met de indeling, meubelkeuze, styling en verlichting én als dat wenselijk is ook met die mooie kleur op wand. In een persoonlijk gesprek bespreken wij al jouw woonwensen en kijken we naar de beste oplossing voor jouw huis. Wat wij van jou nodig hebben? Een plattegrond van de kamer of het huis en een aantal foto's. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs staat voor je klaar!

Onze werkwijze

Om jou zo goed mogelijk te helpen kom je langs in onze winkel in Echt.

Stap 1. Woonwensen in kaart brengen

Jouw persoonlijk interieuradvies begint met het in kaart brengen van jouw wensen. Zo kunnen wij van jouw dromen werkelijkheid maken.

Stap 2. Persoonlijk advies

Aan de hand van jouw wensen, plattegrond en foto’s maakt de interieuradviseur een advies op maat. Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting inclusief indeling, styling en verlichting.

Stap 3. Van advies naar nieuwe meubels

In de winkel laat de interieuradviseur jou direct alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Meer informatie ontvangen?

Mail dan naar info@lightsandliving.nl of bel naar 0475-485757.

Waarom Hees Lights & Living?

Bij Hees Lights & Living ontdek je jouw eigen voorkeur voor de mooiste woonaccessoires. In de winkel hebben wij meer dan 1500m² aan inspiratie. Mocht het zijn dat je datgene wat jij in jouw hoofd hebt niet kunt vinden, dan staan de medewerkers van Hees Lights & Living jou maar al te graag te woord.

Groot assortiment

Bij Hees Lights & Living werken wij met veel bekende merken. Zo vind je in onze winkel woonaccessoires van merken zoals Riverdale, Macazz, Dutch Bone, Zack, Polls Potten, Petite Friture, Dôme Deco en nog veel anderen.

1500M² inspiratie

In onze showroom hebben wij stijlkamers gemaakt voor jou. Dit zijn plekken in de winkel die je kunt zien als modelwoning. Hier plaatsen wij woonaccessoires bij elkaar die juist een goede combinatie vormen. Om je zoveel mogelijk te inspireren, worden deze stijlkamers om de zoveel tijd gerestyled.

Persoonlijk advies

Wanneer je naar de winkel komt met foto's van jouw woning, kunnen wij jou persoonlijk advies geven over welke woonaccessoires het beste past bij jouw inrichting, stijl en budget. Wij nemen de tijd om jou zo goed mogelijk te adviseren!

De koffie staat klaar

U bent altijd welkom bij Hees Lights & Living. In de winkel helpen wij jou graag, wil je het toch net wat persoonlijker maken. Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs, onze koffie staat altijd voor jou klaar.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking