Zoeken wij - Hees Lights & Living - jou?

Wij zijn Hees Lights & Living en staan al 110 jaar voor vakmanschap en kwaliteit. Eerst alleen in Echt en omgeving. Inmiddels vinden mensen de weg naar onze winkel vanuit heel Limburg / Noord-Brabant en digitaal van ver daarbuiten. Of onze klanten ons nu on- of offline ontmoeten, onze aanpak is altijd persoonlijk. We creëren een complete woonbeleving en kunnen helpen met vragen over licht, verlichting, interieur en woonaccessoires.

Stagiaire marketing medeweker

Hees Lights & Living is in Limburg al meer dan 100 jaar het toonaangevende bedrijf als het gaat om verlichting. Maar er is meer! Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie woonaccessoires en meubels. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer.

Functieomschrijving

Heb jij een vlotte pen? Wil jij in onze online wereld van verlichting & interieur duiken, deze onderhouden en vooral verbeteren? En kun jij ook offline goed communiceren met klanten, relaties en collega's? Laat het ons weten, we zoeken namelijk een enthousiaste stagiair(e)! Iemand die niet bang is om de handen uit de (digitale) mouwen te steken en altijd het beste uit zichzelf wil en kan halen.  

Werkzaamheden:

  • Verzorgen van onze online nieuwsbrief
  • Dagelijks beheer van de website (CMS)
  • Optimalisatie van traffic en conversie naar de website
  • Klant-analyse
  • Klantenservice (direct contact met onze klanten)
  • Het beheren en onderhouden van social media platformen 
  • Je hebt alle social media apps op je telefoon en liefde voor de dynamische wereld

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en is je belangstelling gewekt? Ben je daarnaast commercieel ingesteld, flexibel en heb jij affiniteit met verlichting en wonen? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Stuur je motivatie en cv met pasfoto naar info@lightsandliving.nl.

Gewenste startdatum: In overleg

Opleidingen: HBO Commercieel Management, Commerciële Economie, Communicatie 

Leerjaar: 2, 3 en 4

Wij kijken uit naar je sollicitatie!!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking