Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Let's go outside...

Voorjaar

Bij uitstek DE tijd om uw tuin weer te transformeren tot uw woonkamer. We willen immers dat 'ons buiten' een reflectie is van de sfeer in ons huis...

Hoe gaan we dat doen?
Een mysterieus garden waar diffuus licht zacht en sfeervol toegepast licht uw tuin verlicht, net genoeg om alle highlights van uw tuin uit te lichten en aandacht te geven? Die ene prachtige boom aanschijnen zodat hij een sprookjesachtige uitstraling krijgt? Het kan allemaal.

De fabrikanten waar we mee werken ontwikkelen elk jaar opnieuw weer verlichting die buiten functioneel ook zeer decoratief is.

Wist u trouwens dat veel buitenverlichting ook verkrijgbaar is voor binnen? Dan kunt u de verlichting die binnen is aangebracht laten doorlopen in uw tuin, hoe stylisch is dat? Het geheel word dan rustig en sereen. Onze professionele adviseurs kunnen voor u ook een lichtplan op maat voor buiten maken zodat u overal verzekerd bent van licht dat bij u past, uw gewenste sfeer uitademt.

SUMMERTIME, AND THE (HEES) LIGHTS AND LIVING ARE EASY...

Naamloos

Dan de aankleding!

Cosy Cocoon... is dat wat u graag zou willen? Lekker met een glas wijn en een goed boek onder de overkapping, wellicht met vrienden? Wij zien helemaal voor ons. Als het wat frisser wordt uzelf warmhouden met een warme plaid, vuurtje aan... zalig! De mooiste tijd van jaar.

Kom gerust een langs in onze winkels te Echt en Roermond, en laat u inspireren en adviseren!

2f50fe3a-9492-4ded-b95d-813f7f6b0b2a