Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Ideeën voor de leukste Moederdag cadeaus

Tja, een doos bonbons geef je ieder jaar. En om nou weer met een bos bloemen aan te komen op Moederdag... Waarom koop je niet iets origineels voor in haar huis? Een leuke lamp of een mooie woonaccessoire. Er zit vast en zeker iets voor mams tussen!

moederdagcadeaus

MelanO Jewelry
Verwen je moeder met MelanO sieraden die passen bij haar outfit! Nu tijdelijk 20% korting op sieraden die op voorraad zijn in onze winkel.

melano moederdag

Lekker relaxen
Deze ene zondag in het jaar staat helemaal in het teken van 'moeders'. Het perfecte moment om haar een flink in de watten te leggen. Het begint natuurlijk met een ontbijtje op bed met een flinke kop thee. En aan het eind van de dag heerlijk genieten van een glas wijn en een goed boek. Dat is pas relaxen! Nu 1+1 GRATIS op het basisservies van Riverdale... 

Maak je eigen Cow Parade koe!
Mama's vinden alle zelfgemaakte Moederdag presentjes het allerleukst. Daarom heeft Cow Parade deze blanco koe ontworpen, zodat je hem zelf kunt verven en kunt pimpen naar eigen smaak! Klik hier om een Paint Your Own Cow te bestellen.

Unieke woonaccessoires
Is jouw moeder van het verzamelen of een echte knutselaar? En heeft ze overal potjes met knopen, veiligheidsspelden en lapjes stof staan? Dan is een opbergbox het ideale Moederdag cadeau. Nog meer leuke cadeaus zoals spiegels, vazen en plaids vind je op onze website. 

Liever toch een bos bloemen? Geef er dan op z'n minst een prachtige vaas bij.
dome deco