Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Hoe maak je je woning herfstproof?

Maak je woonkamer herfstproof door de blaadjes letterlijk naar binnen te halen. Juist nu je minder buiten bent is het fijn om je huis zoveel mogelijk te omringen met groen, geel en oranje. In deze nieuwsbrief staan een aantal tips van onze stylisten, zodat je meteen aan de slag kan om je woonkamer herfstproof te maken!

Decoratie
Vrijwel alle kamers ogen kaal zonder de juiste decoratie. Verkeerde decoratie kan daarentegen weer zorgen dat de sfeer die je probeert neer te zetten, compleet wordt verpest. Kies de juiste decoratie die past bij jouw interieurstijl en vergeet niet groeperen schept rust. Bekijk eens het assortiment van Dôme Deco om inspiratie op te doen

Een mooi vloerkleed
Een vloerkleed geeft sfeer en warmte aan je interieur. Bovendien geeft een vloerkleed comfort. Een kleed voelt lekker warm en zacht aan je voeten. Het vloerkleed moet wel de juiste kleur hebben, want moet bij de rest van de inrichting passen. Men heeft de keuze uit een neutrale kleur, een opvallende kleur, een effen kleed of juist een vloerkleed met een patroon. De sfeer wordt sterk bepaald door de kleur- en materiaalkeuze van het vloerkleed.

Behaaglijk met een plaid
Heel behaaglijk en zeker tijdens de koude wintermaanden, is een groot plaid op bank. Dit plaid moet wel iets toevoegen aan het interieur. Dus ook voor een plaid zijn kleur en kwaliteit zeer bepalend voor de uitstraling van jouw woonkamer. Losjes over de bank gedrapeerd geeft het een warm effect. Kies eens voor een groene plaid om je huis herfstproof te maken.

Kies voor de juist verlichting
De juiste verlichting kiezen, voor de één makkelijk maar voor de meeste mensen toch lastig. Mooie verlichting is belangrijk en sfeerbepalend. Wat vooral belangrijk is bij de keuze voor een lamp; wat voor ruimte is deze voor bestemd en wat wil je ermee bereiken. Met licht kun je veel verschillende sferen creëren in je huis ook kun je ermee lichteffecten maken of spelen met dimensies in een ruimte.

Mix en matchen met trendkleuren
Dé trendkleuren van dit moment zijn groen, oranje en donkerrood. Een verrassend warme combinatie waar je veel kanten mee op kunt, wat je interieurstijl ook is. Denk bij combineren van deze tinten bijvoorbeeld aan verschillende dekens en kussens voor op de bank. Bekijk al onze kussens om te mixen en matchen!

Veel plezier en veel creativiteit toegewenst! Kom je er nu echt niet meer uit, dan staan onze stylisten voor je klaar om je een handje te helpen.

dome deco dome deco`1 dome deco2