Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Bezoek ons op het Tinnemans Woon- & Lifestyle Event

Op zaterdag 6 en 7 oktober 2018 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens het toneel voor de zesde editie van hét woon- & lifestyle event van Limburg.

Een eigentijds woon- & lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien.

Naast vele participanten van het eerste uur, is er dit jaar een groot aantal nieuwe deelnemers.
De meer dan 25 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van o.a.: Kunst, Interieur & Styling, Woonaccessoires & Verlichting, Design, Mode, Eten & Drinken, Woningverbetering, Persoonlijke Verzorging en Ontspanning.

Tinnemans Keukens heeft het initiatief voor dit Woon- & lifestyle event genomen omdat in deze tijd van verandering, het samenwerken met lokale ondernemers belangrijk is. Samen staan we sterker!
Maar natuurlijk is het woon- & lifestyle event in de eerste plaats bedoeld als een belevenis voor u.
Mede door het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde aanbod, het feit dat de deelnemers zorgvuldig zijn uitgekozen en exclusiviteit, luxe en stijl hoog in het vaandel hebben staan, vertrouwen we erop dat het woon- & lifestyle event ook dit jaar een groot succes zal zijn.

Het Tinnemans Woon- & Lifestyle Event is een inspiratiebron voor velen, ontdekken wat de laatste trends zijn op het gebied van interieur en exterieur en dat alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Maar ook een plaats om contacten te leggen, advies en informatie te vragen.

Nieuwsgierig geraakt? Kom langs en laat u inspireren!

p.s. de entree is gratis.


-

Gratis lichtadvies tijdens het Tinnemans Woon- & Lifestyle Event

Weet u niet goed hoe dat verloren hoekje te decoreren?
Of bent u radeloos welke hanglamp er in u woonkamer past?

Tijdens het Woon- & Lifestyle Event heeft u de kans om gratis lichtadvies te vragen aan een van onze verlichtingsspecialisten. Meldt u van te voren aan, zodat jouw plekje gereserveerd wordt.

Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Klik op deze link, om u aan te melden. 

-

Tinnemans lifestyle event1