Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

3x tips om de lege ruimte van de kerstboom op te vullen!

Heeft u de kerstballen weer netjes opgeborgen en staat de kerstboom inmiddels aan de straat? Dan zult u wel even moeten wennen aan de leegte die de boom nu achterlaat. Om je huis ook na de feestdagen gezellig te maken, geven we drie tips om die lege plek op te vullen.

3x tips

 

1. Een stoel als interieur object

Stoelen zijn echt niet alleen maar bedoeld om op te zitten.. toch? Ze zijn ook prachtig als interieur object! Als u in de woonkamer of hal nu een grote lege plek heeft waar eerst de kerstboom stond, vul die ruimte dan op met een mooie stoel. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan hier ons aanbod stoelen.

2. Een nieuwe lamp

Niet alleen in ruimte, maar ook qua verlichting zult u merken dat de kerstboom de deur uit is. De gezellige lampjes zijn er opeens niet meer, dus: tijd voor iets nieuws! Zodat u evengoed de donkere dagen van januari en februari nog gezellig doorkomt. Klik hier om ons gehele aanbod verlichting te bekijken.

3.  Kerstboom eruit, kamerplant erin

Bent u de afgelopen maand helemaal gewend geraakt aan al dat mooie groen is huis en wilt u dat graag zo houden? Zet dan de Kerstboom op straat en zet er een mooie kamerplant voor in de plaats.