Buitenverlichting zorgt voor sfeer, gemak en veiligheid.

Ruimtes binnen worden verlicht, buiten wordt nog vaak vergeten. En is er wel aan gedacht? Dan worden de schakelaars nog wel eens vergeten te plaatsen. De sfeer en functie van u tuin wordt tegen de avond voor een groot deel bepaald door verlichting. Bekijk onze 15 tips voor tuinverlichting

Hees Lights & Living kan - eventueel in samenwerking met uw tuinarchitect - uw tuin oprit, entree of gevel sfeervol uitlichten. 

Combinatie sfeer en veiligheid

Veel bedrijven en particulieren vinden het belangrijk dat hun bedrijfspand of woonhuis 's avonds mooi uitgelicht is. Dit geeft een bepaalde sfeer aan het geheel, of draagt er juist aan bij dat bijvoorbeeld een reclame-uiting goed zichtbaar is. Ook kan het een overweging zijn om juist vanuit een gevoel van onveiligheid het vastgoed te verlichten. 

Het is vaak mooi om de voorzijde van een pand sfeervol te verlichten met bijvoorbeeld grondspots en de achterzijde juist heel functioneel met wandarmaturen. Ook als het gaat om parkeerplaatsen vinden wij het erg belangrijk dat de verlichting zowel mooi is qua uitstraling, maar ook het gevoel van veiligheid verhoogt. Een balans van decoratieve en functionele armaturen stellen wij vaak voor.

Buitenverlichting schakelen

Het schakelen van buitenverlichting kan ook op verschillende manieren. Zo kan de verlichting worden geschakeld met een schemerschakelaar, of juist door een sensor die aanspringt wanneer iemand zich op het desbetreffende terrein begeeft. Ook de integratie van deze armaturen in een gebouwbeheersysteem behoort tot de mogelijkheden.

Een lichtplan voor de tuin wordt op dezelfde manier aangepakt als een uitgewerkt lichtplan. Wanneer het wenselijk of noodzakelijk is, komt een van onze adviseurs bij u langs zodat een gedegen plan worden opgesteld. 

Heeft u interesse in een lichtplan voor de tuin? Maak dan een afspraak. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.