Uw eigen lichtplan? Door Hees Lights & Living natuurlijk!

Een goed lichtplan is de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing. Verlichting bepaalt immers de sfeer in uw woning, bedrijf, winkel, (zorg)instelling, school of welke ruimte dan ook. 

Bij Hees Lights & Living hebben wij jarenlange ervaring met het opstellen van lichtplannen. En we verzorgen desgewenst ook de implementatie ervan. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Van kleine tot grote ruimtes. 

Wij gaan voor maximaal resultaat en 100% tevredenheid

We gaan graag planmatig en zorgvuldig te werk. Wij nodigen u eerst uit voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Echt. Zo krijgen we een beeld van uw wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan we aan de slag. We vertalen uw informatie over de gewenste sfeer en de functie van de ruimte naar een helder lichtplan. Dit lichtplan is een optimaal samenspel van esthetische sfeerverlichting en functionele verlichting voor ruimtes, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. U kunt ervan op aan dat ons lichtplan technisch klopt en volledig uitvoerbaar is. En dat zorgt voor de gewenste sfeer. Benieuwd naar onze creaties? Bekijk de voorbeelden onder referenties

Ieder lichtplan is...

  • Met zorg en volledig op maat opgesteld door één van onze specialisten;
  • 100% vakmanschap en afgestemd op uw wensen;
  • Inclusief een overzicht van alle voorgestelde armaturen;
  • Inclusief plaatsing van de armaturen op een (al dan niet door u aangeleverde) tekening;
  • Inclusief offerte.

Leveren wij ook de verlichting voor u? Dan ontvangt u bovendien...

  • Een gemaatvoerde tekening, inclusief alle technische specificaties;
  • Eenmalige aanpassing voor verlichting en/of inrichting wanneer er door (ver)bouw inzichten/ruimtes veranderen.

Uw eigen lichtplan?

Neem dan contact met ons op. Wij brengen graag uw ideeën tot leven. Eerst vrijblijvend meer weten? Bel of mail ons dan gerust.  

Hees Lights & Living staat voor service, vakmanschap en kwaliteit, van lichtadvies tot montage.

Lichtplan renovatie of nieuwbouw

Lichtplan voor uw bedrijf

Een lichtplan voor sfeer buitenshuis

Een lichtadvies of lichtplan is dus geen overbodige luxe. Een doordacht lichtplan kan kosten besparen en zorgt voor de juiste sfeer en maakt ruimtes af. Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor armaturen en lichtoplossingen in uiteenlopende situaties. Wij vertalen dit voor u naar een compleet en uitgewerkt lichtplan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.