UW LICHTPLAN, UW KEUZE

Verlichting bepaalt de sfeer van uw ruimte. Wilt u een warm gevoel creëren, comfort of juiste een moderne uitstraling? In een lichtplan smelten uw ideeën en onze jarenlange ervaring samen. Het plan is de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing en ondersteunt u in het kiezen van de juiste verlichting. Of het nu gaat om uw woonkamer, winkel, instelling of een grote fabriekshal. Uiteraard ondersteunen we u – desgewenst - met de implementatie. Laat u inspireren door onze referenties of kies hieronder een pakket dat bij u past.

Bij Hees Lights & Living kiest u voor een adviespakket dat bij u past: van een oriënterende afspraak tot en met een lichtplan XL.

Maak hieronder uw keuze:

MAAK EEN AFSPRAAK

Gratis

€175

€625

€895,-

AFSPRAAK ORIËNTEREND

Gratis lichtadvies voor iedereen die net iets meer wilt dan alleen de winkel binnenlopen en het gesprek aangaan met een adviseur.

U belt of mailt ons vooraf en we plannen een tijdstip, zodat onze adviseur gegarandeerd tijd voor u heeft. Daarna bespreken we kort uw wensen en ideeën onder het genot van een kop koffie of thee, waarna we onze showroom ingaan op zoek naar de lamp die bij u past.

U krijgt:

✓ Oriënterend gesprek met adviseur betreft uw vraagstuk (+/- 30 minuten)

✓ Bezoek lichtbeleving showroom 

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Hees Lights & Living garantie en service

LICHTADVIES OP LOCATIE

Inclusief cadeaubon t.w.v. € 50 

Hebt u in onze showroom uw droomlamp gezien, maar weet u niet zeker of het wel een goede keuze is met uw interieur of de gewenste lichtcapaciteit? Geen probleem, bij dit pakket komt een adviseur bij u thuis. We bekijken de ruimte(s), bespreken hoe u deze indeelt, gebruikt en wat uw (licht)wensen zijn. Vervolgens stelt onze adviseur een (beknopt) lichtplan op én visualiseert dit in een digitale tekening. Dit laten wij u tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

U krijgt: 

✓ Lichtadvies bij u thuis  

✓ Digitaal lichtplan

✓ Visualisatie van het lichtplan 

✓ Uitgewerkte offerte (indien van toepassing)

✓ Hees Lights & Living garantie en service

✓ Een cadeaubon ter waarde van € 50 om te besteden in onze (online) winkel. 

Dit pakket kost € 175.

LICHTPLAN OP MAAT (MEEST GEKOZEN)

De juiste sfeer creëren én een goede balans in lichtbronnen vinden is moeilijk. Helemaal als het om meerdere ruimtes gaat. We zien dit dagelijks bij onze klanten. Gelukkig hebben onze adviseurs jarenlange ervaring en vooral een uitstekend inzicht in de juiste lamp op de juiste plaats! 

Bij dit pakket maken we een lichtplan op maat voor de gehele woning en gevel.

We beginnen met een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Onze lichtadviseur luistert naar uw wensen en behoeften, bekijkt de ruimtes op eventueel meegenomen tekeningen en houdt uiteraard rekening met uw budget.

Dit geheel werken we voor u uit tot een gepersonaliseerd lichtplan, een armaturenvoorstel op maat in de tekening en een uitgebreide sfeerimpressie. Zo komen uw woonwensen en stijl pas echt tot leven! Dit laten we u tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

U krijgt:

✓ Uitgebreid vrijblijvende intake bij ons in de showroom (+/- 1 uur) 

✓ Uitgewerkt lichtplan in PDF op een door u aangeleverde tekening (woonkamer, keuken, badkamer, 1 slaapkamer)

✓ Presentatie van uw lichtplan

✓ Armaturen schematisch uitgewerkt op tekening met maatvoering

✓ Sfeerimpressie gekozen armaturen

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Eenmalige aanpassing van de tekening is inbegrepen in deze prijs

✓ Bij accorderen van de offerte ontvangt u het lichtplan in autocad tekening

✓ Hees Lights & Living garantie en service

Dit pakket kost: € 625. Als wij het lichtplan voor u mogen realiseren, dan worden de kosten van dit plan naar rato verrekend.

LICHTPLAN OP MAAT XL

Ons meest complete pakket! Niet alleen uw licht, maar ook de inrichting van uw huis wordt in dit pakket meegenomen. 

Tijdens het vrijblijvende intake gesprek in onze showroom bespreekt onze adviseur uw woon- en leefwensen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, bekijken de ruimtes op eventueel meegenomen tekeningen en houden rekening met uw budget. 

Daarna werken we dit uit tot een gepersonaliseerd licht- en interieurplan, inclusief een uitgebreide sfeerimpressie voor  waarin uw woonwensen tot leven komen! Dit laten we u zien tijdens onze vervolgafspraak in onze showroom.

U krijgt:

✓ Vrijblijvende intake bij ons in de showroom (+/- 2 uur) 

✓ Licht- en interieurplan voor het gehele woonhuis

✓ Presentatie van uw licht- en interieurplan

✓ Armaturen schematisch uitgewerkt op tekening met maatvoering

✓ Sfeerimpressie gekozen armaturen

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Eenmalige aanpassing van de tekening is inbegrepen in deze prijs

✓ Bij accorderen van de offerte ontvangt u het lichtplan in autocad tekening

✓ Hees Lights & Living garantie en service

Dit pakket kost: € 895. Als wij het licht- en of interieurplan voor u mogen realiseren worden de kosten naar rato verrekend.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.