Lichtplan maken? Hees Lights & Living helpt!

Een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing. Wij helpen graag om uw ruimtes sfeervol te verlichten door u het juiste lichtadvies te geven. Verlichting bepaalt de sfeer in uw woning, bedrijf, winkel (zorg)instelling, school of welke ruimte dan ook. 

Een lichtplan maken: maximaal resultaat en tevredenheid

We gaan graag planmatig te werk, voor maximaal resultaat en tevredenheid. Daarom nodigen we u eerst uit voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Echt. Zodat we een beeld krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan we aan de slag. We vertalen uw informatie over de gewenste sfeer en de functie van de ruimte naar een helder lichtplan. Dit lichtplan is een optimaal samenspel van esthetische sfeerverlichting en functionele verlichting voor ruimtes, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. U kunt ervan op aan dat ons lichtplan technisch klopt en volledig uitvoerbaar is. En dat het zorgt voor de gewenste sfeer. Benieuwd naar onze creaties? Bekijk de voorbeelden onder referenties.

Een lichtplan omvat minimaal de volgende punten:

  • Een compleet maatwerk lichtplan voor u persoonlijk ontworpen;
  • Een overzicht van alle voorgestelde armaturen;
  • De plaatsing van deze voorgestelde op een (door u aangeleverde) tekening;
  • Een offerte

En bij opdracht voor het leveren van de verlichting:

  • Ontvangt u een gemaatvoerde tekening inclusief alle technische specificaties;
  • Een follow-up advies voor de verlichting en/of inrichting op het moment dat u inzicht heeft op de ruimtes.

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om uw plannen en wensen met ons te bespreken! 

Hees Lights & Living staat voor service, vakmanschap en kwaliteit, van lichtadvies tot montage.

Lichtplan renovatie of nieuwbouw

Lichtplan voor uw bedrijf

Een lichtplan voor sfeer buitenshuis

Een lichtadvies of lichtplan is dus geen overbodige luxe. Een doordacht lichtplan kan kosten besparen en zorgt voor de juiste sfeer en maakt ruimtes af. Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor armaturen en lichtoplossingen in uiteenlopende situaties. Wij vertalen dit voor u naar een compleet en uitgewerkt lichtplan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.