Verlichting alleen, zorgt voor het juiste licht in de verschillende ruimtes in uw huis. Praktisch licht in de keuken en sfeervol licht in de woonkamer. Naast het licht speelt woonaccessoires een grote rol. 

Woonaccessoires

De dames en heer van Hees Lights & Living streven ernaar om voor uw aankoop u goed te kennen. Dit omdat er dan een advies meegegeven kan worden dat persoonlijk is en tegelijkertijd uw wensen heeft omgezet in accessoires. Een groot assortiment aan spiegels, schilderijen, stoelen, vloerkleden, kandelaars en zelfs kaarsen. 

Stijlkamers

In onze showrooms in Echt en in Roermond zijn stijlkamers gebouwd, om u een idee te geven hoe woonaccessoires uw woning sfeer kunnen geven. Vaak staan accessoires in een rek welke niet laten zien hoe leuk ze nou in een echte woning staan. 

Woontrends

Op de hoogte blijven van de laatste woontrends, zorg dan dat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief en volg onze blog. Hier wordt de tijd genomen om woonaccessoires onder de aandacht te brengen. 

Uw interieur aanpassen op uw persoonlijke smaak. Maak dan vandaag nog een afspraak.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.