Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

N-XT Accountants & Adviseurs en Account+ 

De opdracht 

Voor N-XT Accountants & Adviseurs en Account+ te Weert hebben we in samen werking met ByRachel Interieur Ontwerp dit mooie nieuwe kantoor gerealiseerd. Het interieurplan was klaar en alleen de verlichting was nog een issue. 

De uitdaging 

De vraag luidde: is de bestaande verlichting te hergebruiken? En daarnaast een kosten efficiënt maar toch creatief lichtplan maken. 

De oplossing 

Door de bestaande armaturen te reshuffellen en aan te vullen met nieuwe armaturen zijn wij zeker in de uitdaging geslaagd! Voor het looppad op de vloer was gekozen voor een contrasterende kleur tapijt. Dit hebben we versterkt door te kiezen voor ronde downlighters boven het looppad. Door het open karakter van het kantoor wordt door, zowel op de vloer als op het plafond, te kiezen voor een contrast in gebruik van een andere kleur en/of vorm wordt dit extra geaccentueerd. Boven de balie, in de vide en boven de spreektafels is gekozen voor catchy armaturen in het blauw, passend bij de huisstijl maar net even anders. Precies wat past bij de visie van N-XT Accountants & Adviseurs.