Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Scandinavische verlichting

De Scandinavische interieurstijl straalt puurheid, sereniteit en natuurlijke rust uit. Zachte pastelkleuren en verschillende houttinten voor het meubilair zijn leidend in dit interieurontwerp. Klinkt dit een beetje als jouw (toekomstige) interieur? Dan mag Scandinavische verlichting niet ontbreken!

Waarom Scandinavische verlichting?

Scandinavische verlichting onderscheidt zich van de doorsnee lampen door hun ontwerp. Zachte, afgeronde lampenkappen in pastel- of houtkleuren zijn hiervoor erg typerend. Van mat tot hoogglans; de keuze is er groot. Daarnaast past Scandinavische verlichting in elke kamer van je huis.
Kies uit:
- Hanglampen
- Tripod lampen
- Wandlampen

Hanglampen 

Met Scandinavische hanglampen heb je ware pronkstukken in huis. Je kunt kiezen voor mooie, laaghangende Scandinavische hanglampen, die voor het veel licht in huis zorgen. Denk hierbij aan een mooie houten lampenkap met openingen, waar het licht doorheen schijnt.

Tripod lampen

Erg typerend voor Scandinavische verlichting zijn de tripod staande lampen. Dit zijn Scandinavische lampen die rusten op een driepotig onderstel. Vaak is dit onderstel van een lichte houttint en kun je de ronde lampenkap in de gewenste kleur of het gewenste materiaal kiezen. Het licht van de lamp schijnt door deze gekleurde lampenkap, waardoor de kleur afgeeft aan de omgeving. Een lekker knusse sfeer is dus al gauw verkregen met een rode lampenkap of juist de natuurlijke sfeer met de groene lampenkap!

Wandlampen

Ook met Scandinavische wandlampen draag je snel bij aan de algehele Scandinavische sfeer. Kenmerkend voor dit type Scandinavische lampen zijn de bolle spotlicht-achtige kappen, die je in hoogte kun verstekken. De uitgebreidere variant is ook in lengte verstelbaar en vanaf de muur in iedere richting te draaien. Zo heb je nooit een onverlicht plekje in je kamer!

Scandinavische verlichting is het kersje op de taart als het gaat om een Scandinavisch interieur, maar past ook goed in een moderne of landelijke stijl. Laat sereniteit en de natuurlijke elementen jouw kamer overnemen en geniet van jouw uiterst stijlvol interieur!

Scandinavische verlichting