Vloerlamp Mito Largo

Vloerlamp Mito Largo

€ 7.798,91
Inclusief belasting Levertijd: 1-2 weken

De Mito Largo is een van de nieuwe aanvullingen op de Mito collectie. Dit armatuur is een booglamp met daaraan een Mito van 60 cm in diameter. Natuurlijk is de Mito Largo ook uitgevoerd met alle innovatieve functies die we kennen van de Mito hanglampen. Daarnaast is deze ook net zo elegant en minimalistisch.

 

Deze prachtige booglamp geeft dankzij zijn 60W LED-module voldoende licht zowel naar boven als naar beneden. Dankzij de sensoren in de ring is de Mito Largo te dimmen en in- en uit te schakelen. Ook is het mogelijk om de lichtkleur te laten veranderen van 2700k tot 4000k. Naast de sensoren in de Mito Largo, is deze ook standaard uitgevoerd met de Air-functie. U kunt dan de sensoren uitschakelen en doormiddel van een app verbinden met de lamp via Bluetooth en de lamp instellen via uw smartphone.

 

De basis en boog van de Mito Largo is verkrijgbaar in mat wit of mat zwart. De ring is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, roségoud en brons. De booglamp heeft een maximale breedte van 265 cm en tijdens het installeren kunt kiezen op welke hoogte u de ring wilt laten hangen, deze hoogte bepaald ook de maximale hoogte van de boog, namelijk; 160 – 240 cm, 145 – 225 cm, 130 – 210 cm. Om de boog goed op zijn plaats te houden zit er een basis onder van 60 cm in diameter.

 

Wilt u meer weten over deze prachtige booglamp of Occhio een keer in het echt bekijken? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom.

Productdetails

Maat
BxH: 265 x 240 cm ø ring: 60 cm
Kleur
Base: mat zwart / Ring: phantom
Lichtbron
60W LED-module incl.
Dimbaar
Ja
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking