Vloerlamp Mito Largo Lusso - Zwart

Vloerlamp Mito Largo Lusso - Zwart

Op voorraad
€ 11.184,88
Inclusief belasting

Gewichtloos, sensueel en elegant zijn kenmerken van de Mito Largo Lusso van het merk Occhio. Deze vloerlamp heeft een gebogen frame waar een ringvormige kop gewichtloost aan lijkt te zweven. Met deze lamp creëert u een opvallende setting in u woonkamer of menig ander kamer in het huis. Intuïtieve functies zoals color tune en up/down fading maken dit een uitzonderlijk ontwerp. Een extra sensor op het filigraan carbon lichaam biedt een eenvoudige bediening direct op de armatuur zelf. De Mito Largo lusso onderscheidt zich van de Mito Largo door zijn luxe afwerking met leder en marmer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

 

Selecteer eenvoudig de kleurtemperatuur die perfect is voor de gelegenheid via color tune. Of u nu kiest voor warme lichttinten met 2700 Kelvin om 's avonds te ontspannen of een koeler, energiek licht van 4000 Kelvin om optimaal te kunnen focussen op het werk.

 

Met up/down fading is één aanraking voldoende om het licht van de Mito Largo lusso te bedienen. Met behulp van het systeem van Occhio air, kan het licht continu van de ene naar de andere kant worden verschoven. Dit creëert fascinerende nieuwe mogelijkheden in interieurontwerp die anderen zullen inspireren.

 

De hele Occhio-collectie kan worden bediend via de op Bluetooth bestuurbare lichtregeling Occhio air. Met behulp van de Occhio-app (welke standaard bij de lamp zit) of de Occhio-controller bedient u alle armaturen met een simpele aanraking. Of u nu de lichten wilt aanzetten, dimmen, faden of hele lichtscènes of groepen wilt creëren. Occhio air maakt van interactie met licht een speels plezier.

 

De Mito Largo lusso is samengesteld uit een ring van PVD-gecoat aluminium in verschillende kleuren, een volnerf semi-aniline leder bekleed frame en een voetstuk van staal gelakt en marmer. Deze versie heeft een zwarte kleur afwerking van de ring.

 

We kunnen alle producten en opties leveren. Bel gerust onze winkel 0475 485757 of neem contact met ons op via de e-mail als u een specifieke vraagt heeft over de lamp.

Productdetails

Maat
Ring: Ø 60 x 5,2 cm
Kleur
Head: zwart/ Body: nero / Base: nero marquina
Materiaal
PVD-gecoat aluminium, semi-aniline leder, staal en marmer
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking