Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

De mooiste meubels en accessoires voor uw woonomgeving

Naast een voorliefde voor verlichting hebben wij ook een liefde voor meubels en stoffen... en die passie kunt u zien en proeven in de meubelcollectie van Macazz. Een Nederlands merk, met allure van wereldklasse!

Gevarieerde eigentijdse meubels en accessoires, passend in elk interieur en voor elk budget! De tijdloze ontwerpen worden gecombineerd met de juiste stoffen. En dat zorgt voor die ultieme blikvanger in elke woonkamer. Bij Hees Lights & Living stelt u zelf een hoekcombinatie samen of kiest uit de ruime collectie losse banken. Uniek is dat alle meubels met 1001 verschillende stoffen besteld kunnen worden. Is de keuze moeilijk? Geen probleem! Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en eisen.

De banken en stoelen van Macazz worden in onze showroom aangevuld met prachtige vloerkleden, kussens en een brede collectie tafels, dressoirs, lampen, schilderijen en accessoires. Accessoires van Riverdale, gepresenteerd in een speciale shop in shop. Méér dan 100 schilderijen in onze gallerij op de eerste verdieping. Klokken van Nextime en Karlsson en ga zo maar door.

Kijk ook eens in onze Riverdale inspiration shop.

U vindt bij ons dus meer dan alleen verlichting!

Laat u verrassen door onze uitgebreide collectie en het persoonlijk woonadvies. Maak nu een afspraak.