Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Lights @ Work


Verlichting is óók een belangrijk element in verschillende ruimtes van uw kantoor/werkplek! Het is bepalend voor de sfeer en productiviteit. Daarom is het van groot belang dat uw met de juiste verlichting aan de slag kunt. Direct contact opnemen? Dat kan! Mail of bel ons 0475 48 57 57 voor een afspraak.


Productiviteit

Het kiezen van de juiste verlichting voor een kantoor, restaurant, hotel of werkplek is een kunst. U streeft immers binnen uw vakgebied naar perfectie en maximaal rendement. Verlichting brengt niet alleen een bepaalde sfeer, maar verhoogt de productiviteit en leefbaarheid. Waar we werken, wonen, winkelen, ontvangen of dineren, iedere situatie heeft ander licht nodig. Mensen die ruimtes met het juiste licht voelen zich meer thuis en halen het beste uit zichzelf en hun werk!>

Ideeën, stijl en budget

Hoe u het licht gebruikt, welke sfeer het creëert en hoe het design van de lamp eruit ziet, is een kwestie van het zoeken naar de juiste balans. Wij brengen in onze adviezen beleving, functie en design met elkaar in evenwicht. Voor een goed lichtadvies zoekt u dus ook een lichtadviseur die uw ideeën, stijl en budget optimaal vertaalt naar een perfect verlichtingsplan. Door de juiste benadering wordt er achterhaalt welke behoeften u heeft, zo zal verlichtingsplan een hele persoonlijke tint krijgen.
Montage

Nadat het verlichtingsplan volledig is voorzien van uw wensen en behoeften, zal Hees Lights @ Work voor de uitvoering van het plan zorgen. Mocht dit in het uiterste geval niet lukken, zal de montage verzorgt worden door Hees Installaties.
Niet overtuigd?

Hees Lights @ Work heeft veel projecten tot een goed einde weten te brengen. Mocht u toch nog niet overtuigd zijn van onze expertise, kunt u altijd een kijkje nemen in de projecten die u voor zijn gegaan.

Woon projecten, horeca projecten, kantoor projecten, tuin projecten, gevel projecten en zelfs showroomprojecten zijn u voor gegaan.