Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Licht op zicht


Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken. Hoe staat de lamp bij u thuis? En geeft hij het licht dat u nodig heeft? Ondanks dat wij u hierover goed kunnen adviseren, blijft het ook iets persoonlijks. Daarom is het mogelijk om verlichting uit de winkel vrijblijvend en op zicht mee naar huis te nemen. U rekent het armatuur af, maar binnen 8 dagen kunt u het terugbrengen en krijgt u het geld retour.


Op zicht

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste keuze te maken wanneer u de lamp in de winkel ziet. Daarom kunt iedere lamp uit onze showroom mee naar huis nemen, om te ontdekken of dit de juiste lamp is voor uw woning.
Advies

Wanneer u zoveel mogelijk informatie mee neemt van thuis, het liefst zelfs foto's van uw inrichting. Zo kunnen wij in in de winkel u persoonlijk advies geven over welke lamp het beste past bij uw inrichting. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren!
Geen retour

Natuurlijk kunt u een lamp bestellen (via de webshop), monteren, er uiteindelijk achter komen dat het toch niet de juiste lamp is en retouren. Wanneer u de lamp waar u interesse in heeft, op zicht mee naar huis neemt, weet u 100% zeker dat u de juiste lamp besteld!
Montage

Nadat u de lamp op zicht thuis heeft gehad, tevreden bent over de lamp en uw eigen exemplaar besteld heeft kunt u er voor kiezen om zelf de lamp te monteren. Wanneer u liever hulp heeft bij het monteren, laten wij graag onze monteur langskomen om de lamp te monteren op de juiste plek.