Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Bezoek op locatie


Welke verlichting past bij mijn nieuwe inrichting? Ik heb geen stroom waar ik licht wil hebben, wat zijn de mogelijkheden? Ik wil genoeg licht, maar het moet ook gezellig licht zijn! Een aantal vragen waar wij bijna dagelijks mee in aanraking komen. Om het juiste gevoel te krijgen van de sfeer in uw woning en om dit af te stemmen op uw wensen en eisen, kan een lichtadviseur van Hees Lights & Living bij u aan huis komen. Erg nuttig en praktisch! Direct een afspraak maken.Persoonlijk

Het is heel persoonlijk, een lichtadviseur van Hees Lights & Living komt bij u thuis. Er wordt tijd in u en uw wensen gestoken. Doordat het een-op-een afspraken zijn, kan er veel meer besproken worden en komen uw behoeften ook beter tot uiting!
Smaak

Natuurlijk heeft u voorkeuren voor bepaalde producten, kleuren, materialen. Om uw smaak beter te leren kennen, komen wij graag bij u thuis. Zodat wij uiteindelijk uw smaak kunnen meenemen in het persoonlijk advies.
Mogelijkheden

Doordat wij persoonlijk bij u thuis komen, zien wij direct waar alle lichtpunten zijn. Dit nemen wij mee in ons advies. Zijn het er genoeg, kijkend naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn.
Thuis advies

U hoeft niet naar de winkel te komen, wij komen naar u toe. Zo kunnen wij na een gesprek en rondleiding in uw huis vrijwel direct een advies geven en verschillende lampen aanbieden.