Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Lichtadvies

 

Hees Lights & Living staat voor service, vakmanschap en kwaliteit, van lichtadvies tot montage!

Verlichting is een belangrijk element in verschillende ruimtes van een woning, de tuin of een werkplek. Het is bepalend voor de sfeer en productiviteit. Daarom is het van groot belang dat uw met de juiste verlichting naar huis gaat. Direct contact opnemen? Dat kan. Mail of bel ons 0475 48 57 57 voor een afspraak. Lichtadvies


Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor armaturen en lichtoplossingen in uiteenlopende situaties. Wij vertalen dit - in overleg met u - naar een compleet en uitgewerkt lichtadvies. U weet dan precies wat u voor de besproken lichtwensen nodig heeft. Warm en sfeervol, of juist koel en abstract.
> Lees verder

Interieuradvies


Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor de mooiste woonaccessoires. In de winkel hebben wij meer dan 1500m² aan inspiratie. Mocht het zijn dat u datgene wat u in uw hoofd heeft niet kunt vinden staan de medewerkers van Hees Lights & Living u maar al te graag te woord.
> Lees verder

Lights @ Work


Het kiezen van de juiste verlichting voor een kantoor, restaurant, hotel of werkplek is een kunst. U streeft immers binnen uw vakgebied naar perfectie en maximaal rendement. Waar we werken, wonen, winkelen, ontvangen of dineren, iedere situatie heeft ander licht nodig.  
> Lees verder

Licht op zicht


Het kan heel moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Hoe staat de lamp bij u thuis? Geeft de lamp de juiste hoeveelheid licht? Ondanks dat wij u hierover goed kunnen adviseren, blijft het ook iets persoonlijks. Daarom is het bij ons mogelijk om de verlichting waar u geïnteresseerd in bent vrijblijvend en op zicht mee naar huis te nemen.
> Lees verder

Bezoek op locatie


Welke verlichting past bij mijn (nieuwe) inrichting? Ik heb geen stroom waar ik licht wil hebben, wat zijn de mogelijkheden? Ik wil genoeg licht, maar het moet ook gezellig licht zijn! Dit zijn vragen waar wij bijna dagelijks mee in aanraking komen. Voor ieder huis is dit anders, daarom bezoeken wij graag u woning, zodat wij advies op maat kunnen geven.
> Lees verder

Gerealiseerde projecten


Bij Hees Lights & Living werken we aan mooie projecten door heel Nederland. Van renovatie tot nieuwbouw, van klassiek tot modern, van sfeervol en warm tot strak en koel, zowel binnen als buiten. In alle projecten staan de de wensen en behoefte van de klant bovenaan. Van lichtplan tot realisatie, bij Hees Lights & Living bent u aan het juiste adres!
> Bekijk alle projecten