Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Licht op zicht


Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken. Hoe staat de lamp bij u thuis? En geeft hij het licht dat u nodig heeft? Ondanks dat wij u hierover goed kunnen adviseren, blijft het ook iets persoonlijks. Daarom is het mogelijk om verlichting vrijblijvend en op zicht mee naar huis te nemen. 


Op zicht

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste keuze te maken wanneer u de lamp in de winkel ziet. Daarom kunt iedere lamp uit onze showroom mee naar huis nemen, om te ontdekken of dit de juiste lamp is voor uw woning.
Advies

Wanneer u zoveel mogelijk informatie mee neemt van thuis, het liefst zelfs foto's van uw inrichting. Zo kunnen wij in in de winkel u persoonlijk advies geven over welke lamp het beste past bij uw inrichting. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren!
Geen retour

Natuurlijk kunt u een lamp bestellen (via de webshop), monteren, er uiteindelijk achter komen dat het toch niet de juiste lamp is en retouren. Wanneer u de lamp waar u interesse in heeft, op zicht mee naar huis neemt, weet u 100% zeker dat u de juiste lamp besteld!
Montage

Nadat u de lamp op zicht thuis heeft gehad, tevreden bent over de lamp en uw eigen exemplaar besteld heeft kunt u er voor kiezen om zelf de lamp te monteren. Wanneer u liever hulp heeft bij het monteren, laten wij graag onze monteur langskomen om de lamp te monteren op de juiste plek.