Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Interieuradvies

Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw eigen voorkeur voor de mooiste woonaccessoires. In de winkel hebben wij meer dan 1500m² aan inspiratie. Mocht het zijn dat u datgene wat u in uw hoofd heeft niet kunt vinden staan de medewerkers van Hees Lights & Living u maar al te graag te woord.Groot assortiment

Bij Hees Lights & Living werken wij met veel bekende merken. Zo vindt u in onze winkel woonaccessoires van merken zoals Riverdale, Macazz, Dutch Bone, Zack, Polls Potten, Petite Friture, Dôme Deco en nog veel anderen.
1500M² inspiratie

In onze showroom hebben wij stijlkamers gemaakt voor u. Dit zijn plekken in de winkel die u kunt zien als modelwoning. Hier plaatsen wij woonaccessoires bij elkaar die juist een goede combinatie vormen. Om u zoveel mogelijk te inspireren, worden deze stijlkamers om de zoveel tijd gerestyled.
persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Wanneer u naar de winkel komt met foto's van uw woning, kunnen wij u persoonlijk advies geven over welke woonaccessoires het beste past bij uw inrichting, stijl en budget. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren!
De koffie staat klaar
De koffie staat klaar

U bent altijd welkom bij Hees Lights & Living. In de winkel helpen wij u graag, wilt u het toch net wat persoonlijker maken. Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs, onze koffie staat altijd voor u klaar.