Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Inspiratie


Wij van Hees Lights & Living willen zorgen voor service waarmee wij u kunnen inspireren. Om dit via het internet ook te kunnen doen hebben wij verschillende kanalen waarmee wij u willen inspireren. Zo worden er van tijd tot tijd belangrijke artikelen geschreven of juiste korte updates via onze social media. Hieronder zijn een viertal opties waarmee wij u zoveel mogelijk willen inspireren!


Woon- en lichtinspiratie

Hees Lights & Living voorziet u met de leukste woon- en lichtinspiratie middels blogberichten. Het zijn berichten over trends, inspiratie en nieuwe producten die zijn uitgebracht door verlichtingsmerken. Zodat niet alleen wij, maar u ook op de hoogte bent!
> Lees ons nieuws
Moodboard

Dagelijks wordt er een foto met verlichting of woonaccessoires geplaatst om uw te voorzien van inspiratie! Iedere woensdag wordt Nicoles Favorieten geplaatst, Nicole is een van onze medewerkers en showt dan haar favoriete product van de week.
> Dagelijks inspiratie
Lookbook

Soms heeft u ideeën of gedachtes die je het liefst vastprikt op een prikbord. Hees Lights & Living heeft zelf ook zo'n prikbord online gezet. Alle foto's die u hier te vinden zijn, kunt u natuurlijk prikken op uw eigen bord. Zo vergeet u nooit dat ene leuke idee!
> Pin ideeën vast
Updates

Naast ons nieuws, moodboard en lookbook heeft Hees Lights & Living een eigen Facebookpagina, op deze pagina worden korte berichten geplaatst. Berichten zoals; Do-It-Yourselfs, gloednieuwe producten die binnenkomen of een mooie publicatie van de winkel. Zo ontgaat u niks!
> Volg onze updates