Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Hees Installaties Echt

Aangenaam, wij zijn Hees Installaties

Moet er meer gebeuren dan een lamp ophangen en dimmer plaatsen dan komen wij in beeld. Hees Installaties Echt is een installatiebedrijf nieuwe stijl maar met oeroude kernwaarden, immers wij bestaan ook al meer dan 100 jaar. Wij doen meer dan Elektra, u kunt bij ons ook terecht voor duurzame energie, zonnepanelen, cv-ketels, airco's en overige loodgieterswerken. Van ontwerp tot installatie wij ontzorgen u.

Vanzelfsprekend mag u van ons uitstekende service verwachten. Alleen, onze manier van werken, die is misschien wel even anders dan u gewend bent. Dat ervaart u als u een vakman van Hees over de vloer krijgt. Een ouderwets goeie vakman, dat spreekt voor zich. Maar vooral een prettige persoon die aandacht heeft voor zijn werk én voor u. Zo zal hij nooit met vieze schoenen bij u over de drempel stappen en ruimt netjes op voor hij vertrekt, neemt rommel mee of hij vervangt de peer van de buitenlamp, als u daarmee geholpen bent.

U merkt het ook als u ons belt, bijvoorbeeld omdat uw stroom of cv-ketel is uitgevallen. Dan krijgt u namelijk 24/7 meteen iemand aan de lijn die zegt wat u moet doen. Een echt mens: geen bandje, geen keuzetoetsen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, voorbeelden genoeg. Bij alles wat wij doen hebben we maar één doel: enthousiaste klanten die zich door onze Hees monteur positief laten verrassen. Iedere keer weer.

Hier staat Hees Installaties voor:

- Wij doen wat we beloven. En meer.
- Wij houden van makkelijk.
- Wij helpen graag.
- Wij regelen alles.
- En we zijn snel

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u wat meer informatie? Kijk dan gerust op de website van Hees Installaties.