Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Opvallende design verlichting voor in huis!

Het behoeft natuurlijk geen uitleg dat designlampen bijzondere lampen zijn, die de aandacht trekken. Designlampen worden ontworpen door vormgevers, die samenwerken met een merk of die zelf een lampencollectie op de markt brengen. Door de originele vormgeving, bijzondere materialen en opvallende vormen hebben deze lampen een exclusieve en unieke uitstraling. Vaak kost een designlamp wat meer dan een ‘gewone’ lamp, maar het is dan ook een unieke blikvanger voor je interieur, die de investering zeker waard is! Of je nu op zoek bent naar een design-hanglamp of een design-vloerlamp, voor exclusieve verlichting ben je bij ons op de juiste plek!

Wij zijn officieel dealer van meerdere prachtige merken design lampen. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken Flos en Foscarini. Beide meester in het ontwerpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. Of het Deense design merk VITA. VITA merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft een echte zorg voor het milieu. Uiteraard mag Tom Dixon niet ontbreken binnen ons assortiment design verlichting. Deze bekende ontwerper uit Londen is een meester in het ontwerpen van het prachtige en tegelijk stoere industriële design verlichting. Naast prachtige design verlichting zijn wij ook officieel dealer van het design interieurlabel Dôme Deco. Dôme Deco staat voor cosmopilitan way of life. Een interieur ceoncept bestaande uit mooie aparte meubel, woonaccessoires, woontextiel en verlichting.

Stuk voor stuk echte blikvangers voor je interieur!

Wij begrijpen maar al te goed dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design verlichting. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de lamp dimbaar, etcetra? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor je om je uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van design lampen. Ze adviseren je zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Design verlichting