Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning

U gaat verbouwen of nieuw bouwen? U krijgt een nieuwe keuken of badkamer? Heeft u al nagedacht over waar de verlichting moet komen? Inbouwspots of toch opbouw verlichting? En hoeveel lichtpunten moeten er komen voor het gewenste effect? Het is belangrijk dat u in een vroeg stadium van de bouw of verbouwing weet hoeveel, waar en op welke hoogte de lichtpunten moeten komen. Als u inbouwverlichting wilt, is het belangrijk om te kijken of dit bouwtechnisch mogelijk is. Wij vertalen uw wensen en eisen graag in een "basis" lichtplan

Begin op tijd met een lichtplan

Tijdig een lichtplan opstellen voor uw verbouwing of nieuwbouwwoning is belangrijk. U kunt dan gelijk rekening houden met de aanleg van lichtpunten, wandcontactdozen en kabels. Daarbij is het dé ideale mogelijkheid om de kabels te laten wegwerken in uw nieuw thuis. Dat scheelt u onnodige meerkosten, een extra verbouwing, vertraging of hinderlijke snoeren in uw nieuwe woning.

Samen met u een lichtadvies voor uw nieuwbouwwoning

Uw wens is ons vertrekpunt. Samen met u nemen we uw verwachtingen, wensen en ideeën door, met de bouwtekening als basis. Onze lichtadviseur matcht uw wensen ten aanzien van vormgeving, sfeer, licht en samenhang met de juiste lichttechniek en prachtige armaturen. Denk hierbij aan de functies van basisverlichting en functionele verlichting, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer en de woonkamer. Daarnaast nemen wij u uiteraard ook mee in de accentverlichting het decoratieve deel, de blikvangers in uw nieuw huis. 

Installatie en montage

Hees Lights & Living beschikt over een eigen installatiebedrijf, samen met u, uw aannemer of installateur komen we tot een prachtig resultaat. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.