Een lichtplan voor jouw nieuwbouwwoning

Je gaat verbouwen of nieuw bouwen? Je krijgt een nieuwe keuken of badkamer? Heb je al nagedacht over waar de verlichting moet komen? Inbouwspots of toch opbouw verlichting? En hoeveel lichtpunten moeten er komen voor het gewenste effect? Het is belangrijk dat je in een vroeg stadium van de bouw of verbouwing weet hoeveel, waar en op welke hoogte de lichtpunten moeten komen. Als je inbouwverlichting wilt, is het belangrijk om te kijken of dit bouwtechnisch mogelijk is. Wij vertalen jouw wensen en eisen graag in een "basis" lichtplan

Begin op tijd met een lichtplan

Tijdig een lichtplan opstellen voor jouw verbouwing of nieuwbouwwoning is belangrijk. Je kunt dan gelijk rekening houden met de aanleg van lichtpunten, wandcontactdozen en kabels. Daarbij is het dé ideale mogelijkheid om de kabels te laten wegwerken in jouw nieuw thuis. Dat scheelt je onnodige meerkosten, een extra verbouwing, vertraging of hinderlijke snoeren in jouw nieuwe woning.

Samen met jou een lichtadvies voor jouw nieuwbouwwoning

Jouw wens is ons vertrekpunt. Samen met jou nemen we jouw verwachtingen, wensen en ideeën door, met de bouwtekening als basis. Onze lichtadviseur matcht jouw wensen ten aanzien van vormgeving, sfeer, licht en samenhang met de juiste lichttechniek en prachtige armaturen. Denk hierbij aan de functies van basisverlichting en functionele verlichting, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer en de woonkamer. Daarnaast nemen wij je uiteraard ook mee in de accentverlichting het decoratieve deel, de blikvangers in jouw nieuw huis. 

Installatie en montage

Hees Lights & Living beschikt over een eigen installatiebedrijf, samen met jou, jouw aannemer of installateur komen we tot een prachtig resultaat. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.