Verlichting kan een interieur maken of breken. Vaak wordt er niet gedacht aan een lichtplan voor de woonkamer. Dat is jammer, want daardoor beperkt u uzelf behoorlijk in de mogelijkheden en sfeer die verlichting biedt in bijvoorbeeld de woonkamer. De plek waar ontspanning en sfeer zo belangrijk is. Laat al in een vroeg stadium een lichtplan maken, wij hebben daar alle kennis voor in huis en maken graag een creatief en doordacht lichtadvies voor uw woonkamer.

Soorten verlichting

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten licht zijn: 

  • Direct licht
  • Indirect licht
  • Diffuus licht
  • Accent of sfeer licht

Een goede combinatie van deze soorten verlichting geeft u het meest aangename licht in uw woonkamer. Samen met u denken wij graag mee welke verlichting het beste in uw woonkamer past.

Advies woonkamer verlichting

Graag geven we u advies voor uw woonkamer verlichting en maken een passend lichtplan. Een goede balans tussen de verschillende lichtsoorten is het geheim van functie en sfeer. Dan komen we weer terug bij de verschillende soorten van licht. De hanglamp is diffuus, een inbouwspot kantelbaar, dit geeft accent licht/direct licht en een prachtige schemerlamp geeft meteen een andere sfeer aan de kamer en zorgt voor een mooi accentlicht. We kijken eerst wanneer én hoe u uw tijd doorbrengt in de woonkamer en aan de hand daarvan maken we een lichtplan wat past in uw woonsituatie en wat zorgt voor een gezellige sfeer, maar ook functioneel is en genoeg licht creëert voor uw bezigheden. Belangrijk is dat u in uw woonkamer lekker kan lezen met een directe lichtbundel op uw boek, maar tegelijkertijd de rest van de kamer echt sfeer geeft met indirect, diffuus en/of accentlicht. Samen met u nemen wij het lichtplan door om een juiste sfeer te creëren.

Designverlichting

Natuurlijk is het design van een lamp of spot ook erg belangrijk, designverlichting maakt uw interieur echt af en geeft stijl aan een woning. U moet er gemak van hebben, maar er ook graag naar willen kijken. Daarom passen wij in ons lichtplan verlichting toe die aansluit op uw smaak en interieur en verassen we u met een creatieve oplossing of eyecatcher die net het verschil maakt in uw interieur.

Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve designverlichting welke perfect passen in hetgeen wij voor staan. Kwaliteit, functioneel en stijlvol.

Doe inspiratie op in onze webshop waar we een klein gedeelte van de verlichting laten zien. Daarnaast zijn we ook van dealer van het merk Foscarini, Brand van Egmond en Wever en Ducré en verkopen we verlichting van o.a. Delta Light, Flos, Steinhauer, Masterlight en Fontana Arte.

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om uw plannen en wensen met ons te bespreken! 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.