Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken. Hoe staat de lamp bij jou thuis? En geeft hij het licht dat je nodig hebt? Ondanks dat wij je hierover goed kunnen adviseren, blijft het ook iets persoonlijks. Daarom is het mogelijk om verlichting uit de winkel vrijblijvend en op zicht mee naar huis te nemen. Je rekent het armatuur af, maar binnen 8 dagen kunt je het terugbrengen en krijgt je het geld retour. 

Op zicht

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste keuze te maken wanneer je de lamp in de winkel ziet. Daarom kun je iedere lamp uit onze showroom mee naar huis nemen, om te ontdekken of dit de juiste lamp is voor jouw woning.

Advies

Wanneer je zoveel mogelijk informatie mee neemt van thuis, het liefst zelfs foto's van uw inrichting. Zo kunnen wij in de winkel je persoonlijk advies geven over welke lamp het beste past bij jouw inrichting. Wij nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren!

Geen retour

Natuurlijk kun je een lamp bestellen (via de webshop), monteren, er uiteindelijk achter komen dat het toch niet de juiste lamp is en retouren. Wanneer je de lamp waar je interesse in hebt, op zicht mee naar huis neemt, weet je 100% zeker dat je de juiste lamp besteld!

Montage

Nadat je de lamp op zicht thuis hebt gehad, tevreden bent over de lamp en jouw eigen exemplaar besteld hebt kunt je er voor kiezen om zelf de lamp te monteren. Wanneer je liever hulp hebt bij het monteren, laten wij graag onze monteur langskomen om de lamp te monteren op de juiste plek.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.