Zonder daglicht is het de verlichting die bepaalt hoe de sfeer is in huis. Verlichting heeft daarom het vermogen om uw kamer te maken of te breken. Het uitzoeken van de juiste verlichting is moeilijk, daarom staan de dames van Hees Lights & Living graag voor u klaar! 

Persoonlijk lichtadvies

Hees Lights & Living biedt u persoonlijk advies aan op maat. Sfeer en beleving staan voorop bij dit advies. Om u te kunnen adviseren als het gaat om de sfeer en beleving van uw leef- en werkomgeving, willen wij u beter leren kennen. Persoonlijk contact en vertrouwen zijn voor ons heel belangrijk in de relatie met de klant. 

Persoonlijk lichtplan

Renoveren of nieuwbouw, wij kunnen u voorzien in een lichtplan. Door het vakjargon toe te passen zorgen de lichtarchitecten van Hees Lights & Living ervoor dat u niet in het donker komt te zitten. Op de juiste plaatsen worden de juiste armaturen geplaatst. Door naar uw wensen te luisteren, zullen er bepaalde armaturen gekozen worden. Zodat u de gewenste sfeer in huis krijgt. Lees verder over lichtadvies.

Binnenverlichting

Wat gaat het worden, een hanglamp, vloerlamp, tafellamp of toch een plafonnière? Keuze genoeg, maar gaat u voor praktisch sfeervol licht of kiest u voor het design van de lamp. Wanneer u weet waar u het licht voor nodig heeft, staan de dames van Hees Lights & Living altijd klaar om u persoonlijk advies te geven.  

Buitenverlichting

Binnen wordt mooi uitgelicht, maar buiten wordt al snel vergeten. Niemand kijkt 's avonds graag tegen een zwart gat aan. Wanneer u uw paden laat uitlichten door middel van spots geeft dit al een heel ander beeld. Laat die prachtige bloementuin zien, ook 's avonds. Vooral in de zomer, wanneer men volop naar buiten gaat is de buitenverlichting van belang. 

Hebben wij uw interesse gewekt met ons lichtadvies of licht plan, neem dan contact met ons op!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.