Chantal Hees

Mochten we tenminste nog niet persoonlijk hebben kennisgemaakt. Hopelijk doen we dat dan snel! Tot die tijd of misschien gewoon ter informatie wat meer over mij: de vrouw achter Hees Lights & Living 

Ik ben een bezige bij die elke dag het maximale wil geven. Van kinds af aan. Toen skiede ik op hoog niveau. Die topsport vergde het maximale van me. Mentaal en fysiek. Ik ging voor goud; nam geen genoegen met minder. Skiën is nog steeds een grote passie, maar alles geven voor het beste resultaat? Dat doe ik nu voor mijn klanten. Samen met het geweldige team achter Hees Lights & Living. En dat doen we al meer dan 100 jaar. Daar ben ik echt trots op!

Met afgeronde opleidingen in (hogere) verlichtingskunde, verlichtingstechniek en interieurontwerp kan ik u - in combinatie met mijn jarenlange ervaring - de kwaliteit en kunde geven die u nodig heeft en natuurlijk ook mag verwachten. Die verwachtingen maak ik graag waar, maar overtref ze nog liever.

Ben ik niet aan het werk? Dan ben ik in de weer met mijn dochter of zoon en als er tijd over is, ga ik graag hardlopen met mijn hond, geniet ik het liefst met vrienden en familie van een etentje of gaan de voeten van de vloer tijdens het salsa dansen.

Genoeg over mij. Ik hoor graag van u. Wat uw uitdagingen zijn op het gebied van licht. Waar u nog een oplossing voor zoekt of wat u gewoon een mooie lamp vindt.

Tot snel! 

PS - Wilt u mij online volgen? Ik ben te vinden op FacebookInstagramLinkedInPinterest 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.