Jij wilt graag wonen, werken en verblijven in een omgeving met optimaal werkende installaties. Hees Installaties brengt elektra en werktuigbouwkunde samen in één familiebedrijf. Wij werken met eigen en vakkundig opgeleid personeel. Zo kunnen wij garanderen waar we voor staan: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Van ontwerp tot installatie! 

Kwalitatief hoogwaardig werk geleverd door een vertrouwd gezicht. We zijn actief bij renovatie, nieuwbouw en onderhoud van gebouwen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. We doen dit al meer dan 100 jaar en leveren net iets meer dan de verwachting. Dit zijn bij ons in de kleinste details. Een voorbeeld hiervan is dat wanneer je ons belt omdat jouw stroom of cv-ketel is uitgevallen. Dan krijgt je namelijk 24/7 meteen iemand aan de lijn, een echt mens; geen bandje en zeker geen keuzetoetsen. 

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je wat meer informatie? Kijk dan gerust op de website van Hees Installaties.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.