JOUW LICHTPLAN, JOUW KEUZE...

Verlichting bepaalt de sfeer van jouw ruimte. Wil je een warm gevoel creëren, comfort of juiste een moderne uitstraling? In een lichtplan smelten jouw ideeën en onze jarenlange ervaring samen. Het plan is de basis voor jouw nieuwbouw of verbouwing en ondersteunt je in het kiezen van de juiste verlichting. Of het nu gaat om jouw woonkamer, winkel, instelling of een grote fabriekshal. Uiteraard ondersteunen we jou – desgewenst - met de implementatie. Laat je inspireren door onze referenties of kies hieronder een pakket dat bij je past.

Bij Hees Lights & Living kies je voor een adviespakket dat bij je past: van een oriënterende afspraak tot en met een lichtplan XL.

Maak hieronder jouw keuze:

MAAK EEN AFSPRAAK

AFSPRAAK ORIËNTEREND

Gratis lichtadvies voor iedereen die net iets meer wilt dan alleen de winkel binnenlopen en het gesprek aangaan met een adviseur.

Je belt of mailt ons vooraf en plannen een tijdstip, zodat onze adviseur gegarandeerd tijd voor je heeft. Daarna bespreken we kort jouw wensen en ideeën onder het genot van een kop koffie of thee, waarna we onze showroom ingaan op zoek naar de lamp die bij jou past.

Jij krijgt:

✓ Oriënterend gesprek met adviseur betreft jouw  vraagstuk (+/- 30 minuten)

✓ Bezoek lichtbeleving showroom 

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Hees Lights & Living garantie en service

LICHTADVIES OP LOCATIE

Heb je in onze showroom jouw droomlamp gezien, maar weet je niet zeker of het wel een goede keuze is met jouw interieur of de gewenste lichtcapaciteit? Geen probleem, bij dit pakket komt een adviseur bij jou thuis. We bekijken de ruimte(s), bespreken hoe jij deze indeelt, gebruikt en wat jouw (licht)wensen zijn. Vervolgens stelt onze adviseur een (beknopt) lichtplan op én visualiseert dit in een digitale tekening. Dit laten wij jou tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

Jij krijgt: 

✓ Lichtadvies bij jou thuis  

✓ Digitaal lichtplan

✓ Visualisatie van het lichtplan 

✓ Uitgewerkte offerte (indien van toepassing)

✓ Hees Lights & Living garantie en service

LICHTPLAN OP MAAT (MEEST GEKOZEN)

De juiste sfeer creëren én een goede balans in lichtbronnen vinden is moeilijk. Helemaal als het om meerdere ruimtes gaat. We zien dit dagelijks bij onze klanten. Gelukkig hebben onze adviseurs jarenlange ervaring en vooral een uitstekend inzicht in de juiste lamp op de juiste plaats! 

Bij dit pakket maken we een lichtplan op maat voor de gehele woning en gevel.

We beginnen met een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Onze lichtadviseur luistert naar jouw wensen en behoeften, bekijkt de ruimtes op eventueel meegenomen tekeningen en houdt uiteraard rekening met jouw budget.

Dit geheel werken we voor jou uit tot een gepersonaliseerd lichtplan, een armaturenvoorstel op maat in de tekening en een uitgebreide sfeerimpressie. Zo komen jouw woonwensen en stijl pas echt tot leven! Dit laten we jou tijdens onze vervolgafspraak zien, die plaats vindt bij ons in de showroom. 

Jij krijgt:

✓ Uitgebreid vrijblijvende intake bij ons in de showroom (+/- 1 uur) 

✓ Uitgewerkt lichtplan in PDF op een door jou aangeleverde tekening (woonkamer, keuken, badkamer, 1 slaapkamer)

✓ Presentatie van jouw lichtplan

✓ Armaturen schematisch uitgewerkt op tekening met maatvoering

✓ Sfeerimpressie gekozen armaturen

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Eenmalige aanpassing van de tekening is inbegrepen in deze prijs

✓ Bij accorderen van de offerte ontvang je het lichtplan in autocad tekening

✓ Hees Lights & Living garantie en service

LICHTPLAN OP MAAT XL

Ons meest complete pakket! Niet alleen jouw licht, maar ook de inrichting van jouw huis wordt in dit pakket meegenomen. 

Tijdens het vrijblijvende intake gesprek in onze showroom bespreekt onze adviseur jouw woon- en leefwensen. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, bekijken de ruimtes op eventueel meegenomen tekeningen en houden rekening met jouw budget. 

Daarna werken we dit uit tot een gepersonaliseerd licht- en interieurplan, inclusief een uitgebreide sfeerimpressie voor  waarin jouw woonwensen tot leven komen! Dit laten we jou zien tijdens onze vervolgafspraak in onze showroom.

Jij krijgt:

Vrijblijvende intake bij ons in de showroom (+/- 2 uur) 

✓ Licht- en interieurplan voor het gehele woonhuis

✓ Presentatie van jouw licht- en interieurplan

✓ Armaturen schematisch uitgewerkt op tekening met maatvoering

✓ Sfeerimpressie gekozen armaturen

✓ Uitgewerkte offerte 

✓ Eenmalige aanpassing van de tekening is inbegrepen in deze prijs

✓ Bij accorderen van de offerte ontvang je het lichtplan in autocad tekening

✓ Hees Lights & Living garantie en service

MAAK EEN AFSPRAAK

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.