Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Slaapkamer verlichting tips & inspiratie

Geen kamer is een grotere uitdaging voor licht dan de slaapkamer. De slaapkamer is één van de belangrijkste kamers in onze woning. Over de jaren heen is de slaapkamer veel meer geworden dan enkel een plek om te slapen. In de slaapkamer kom je tot rust, ontsnap je aan het hectische dagelijkse leven en kan je de romantiek doen oplaaien. En dat allemaal met de juiste slaapkamer verlichting. Daarom willen wij ook wat slaapkamer verlichting tips delen met jullie.

Plafondverlichting in de vorm van een plafonnière of hanglamp mag uiteraard niet ontbreken als algemene verlichting. De hanglamp Lora van het merk VITA is een echte eyecatcher voor in de slaapkamer.

vita-lora-hanglampOm rustig een boek te lezen mag de algemene verlichting uit en schakel je best over op wandverlichting. De Aberdeen wandlamp van It’s about RoMi is ideaal om te gebruiken als leeslamp in de slaapkamer. Handig: als je de lamp niet gebruikt, kun je hem gemakkelijk inschuiven.

its-about-romi-aberdeen-wandlampZorg ervoor dat je nachtkastje niet helemaal vol staat met spullen maar dat er ruimte genoeg over is om als functionele ruimte te dienen. Een leuke lamp mag niet ontbreken op een nachtkastje. De Tripod Wood van het merk Zuiver is de ideale lamp voor in de slaapkamer.

zuiver tripod wood tafellampNaast verlichting mag de aankleding voor de slaapkamer niet vergeten worden. Een vloerkleed van het merk Zuiver geeft de slaapkamer een romantisch en zomers sfeertje. Samen met een wit dekbedovertrek en een aantal kleurrijke kussens van het merk Claudi is de slaapkamer helemaal af!

Kussens Claudi Hees Lights & Living

Geef een reactie