Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Project in de kijker

De opdracht
Voor N-XT Accountants & Adviseurs en Account+ te Weert hebben we in samenwerking met ByRachel Interieur Ontwerp een mooie nieuw kantoor gerealiseerd. Het interieurplan was klaar en alleen de verlichting was nog een issue.

De uitdaging
De vraag luidde: is de bestaande verlichting te hergebruiken en daarnaast een kosten efficiënt maar toch creatief lichtplan te maken?

De oplossing
Door de bestaande armaturen te husselen en aan te vullen met nieuwe armaturen zijn wij zeker in deze uitdaging geslaagd! Voor het looppad op de vloer is gekozen voor een contrasterende kleur tapijt. Dit hebben we versterkt door te kiezen voor ronde downlighters boven het looppad. Door het open karakter van het kantoor wordt, door zowel op de vloer als op het plafond, te kiezen voor een contrast in gebruik van een andere kleur en/of vorm dit open karakter extra geaccentueerd. Boven de balie, in de vide en boven de spreektafels is gekozen voor catchy armaturen in het blauw, passend bij de huisstijl maar net even anders. Precies wat past bij de visie van N-XT Accountants & Adviseurs.

collage