Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Project in de kijker - Instapklaar appartement Roermond

ECLECTISCH CHIC. Dat was de inspiratie voor onze stylist toen hij dit enigszins verwaarloosde appartement kocht. Het 18e eeuwse herenhuis in het centrum van Roermond kon wel wat liefde gebruiken!

Met respect voor de oude details maar met liefde voor moderne elementen werd het eerst gestript, en daarna beetje bij beetje weer opgebouwd.

Voor de inrichting wist hij het zeker: het moest een mix&match worden, een combinatie van nieuw, oude en verzamelde spullen zodat het een cosmopolitische uitstraling kreeg zonder het huiselijke en vooral persoonlijke te verliezen.

In samenwerking met HEES installaties werd de keuken besproken en geïnstalleerd en er werd voor een massief eiken robuuste vloer gekozen die op 1 wand doorloop tot aan het plafond.

Voor de inrichting werd gekozen voor twee royale zitbanken van ZUIVER, bijzettafels en accessoires zijn van DÔME DECO. Samen zorgt het ervoor dat het een citychique-uitstraling krijgt die velen zal aanspreken op het moment....

Wilt u wonen zoals onze stylist? Bezoek dan onze winkels en onze webshop...... En wilt u uw eigen huis in deze stijl? Maak dan een afspraak voor een interieuradvies op maat!

Hieronder een kleine sfeerimpressie:

huis dan huis dan1 huis dan2

Wilt u wonen in het instapklare huis van onze stylist? Bel dan (06) 22 79 68 26 van MKLRS Roermond!