Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Philips Hue Go

De Hue Go is een draagbare lamp waarmee u altijd beschikt over wit licht, 16 miljoen kleuren en natuurlijke dynamische effecten. Kies de stemming via de bediening of sluit de lamp aan op de hue-bridge voor uitgebreide functies via uw smart device.

Verbind licht met je dagelijkse leven en laat het met je mee bewegen precies zoals jij dat wilt. Hue Go is het meest veelzijdige licht in huis.

Licht gekoppeld aan uw muziek, televisie en games
Geniet van lichteffecten die zijn gesynchroniseerde met uw favoriete muziek, vergroot uw Ambilight-TV-ervaring naar de hele kamer of til uw game-ervaring naar een hoger niveau met de Philips hue-lampen via toepassingen van derden.

Volledige bediening via uw mobiele apparaat met uitgebreide functies
Verbind uw Philips hue-lamp met de hue-bridge en ontdek alle verlichtingsmogelijkheden. Bedien de hue-lamp draadloos vanaf elk iOs- of Android apparaat via de Philips hue-app. Stel timers, meldingen en alarmen in, en synchroniseer naar uw entertainmentsysteem voor de complete hue-ervaring.

Maak speciale momenten nog mooier met levendig licht
De Philips Hue Go is uitgerust met 5 gepatenteerde natuurlijke en dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest, en Night Adventure. Elk dynamisch effect heeft een eigen karakteristiek verloop en kleurenmix voor de juiste sfeer. Ideaal voor een romantisch etentje, ontspannend bad of zen-moment.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het filmpje van de Philips Hue Go.

Klik hier om de Hue Go te bestellen !

collage philips hue go

Geef een reactie