Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

OOG voor OCCHIO!

De wereld van licht is groot en divers. Toch steken er sommige fabrikanten met kop en schouders bovenuit. Vanwege ontwerp, technologie, kennis.

Een van die fabrikanten is het Duitse OCCHIO.

Innovatief, en een van de marktleiders in exclusieve verlichting. Meerdere awards hebben zij in de wacht mogen slepen voor hun baanbrekende verlichting en verlichtingstechniek.

OCCHIO is Italiaans voor oog, en als je goed naar hun lampen kijkt dan begrijp je waarom. Net zoals in ons oog licht en kleuren doordringen via ons hoornvlies naar de lens, gebruikt OCCHIO zijn bolle lenzen om het licht te filteren, verplaatsen en te doseren in gewenste hoeveelheden.

Naast het feit dat zij heer en meester zijn in het neerzetten van sfeer, maken zij het voor u als klant ook erg makkelijk.

occhio-collage

TOUCHLESS CONTROL

Door middel van innovatieve infrarood sensors zorgen ervoor dat met slechts een handbeweging uw licht veranderd. Dimmen en zelfs het van koud naar warm LED licht veranderen, met 1 handbeweging is het een feit.

Wilt u nog een stapje verder gaan, dan heeft OCCHIO voor u  AIR-modules ontwikkeld.

Via een app op uw smartphone of tablet , via de AIR-controller die mobiel  of vast gemonteerd kan worden.

Vanaf dat u AIR gebruikt word u zelf master of light!

Met de AIR techniek bediend u alle licht naar wens. Uplights, downlights……wilt u ze samen aan? Of zacht licht naar beneden en juist helder licht naar boven? U verzint het allemaal zelf ter plekke, u bent door OCCHIO master of light in uw eigen huis!

OCCHIO POINT OF SALE

Wij willen niet alleen dat WIJ enthousiast zijn, wij willen dit met U delen.

Om dit zo goed mogelijk aan u te demonstreren, hebben wij in onze vestiging te Echt een OCCHIO POINT OF SALE ingericht.

Hier demonstreren wij alle snufjes graag, en kijken we samen met u in de configurator wat er mogelijk is, welke effecten er zijn, en wat voor uw huis of ruimte geschikt is.

Er zijn legio mogelijkheden in modellen, kleuren en afmetingen.

Elk met een andere uitstraling en daardoor geschikt voor elke ruimte, en vooral: voor elke smaak!

Wij hebben oog voor verlichting , maar vooral een oog voor OCCHIO. Tot snel!

mito hanglamp1