4x onmisbaar voor een sfeervolle tuin

1. Het brengt sfeer

Een donkere tuin of een tuin die verlicht is met een felle buitenlamp nodigt niet uit tot lange avonden buiten zitten. De nummer een reden voor buitenverlichting is dan ook dat de juiste verlichting zorgt voor sfeer in u tuin. Die sfeer bepaalt u zelf. Op het terras wilt u waarschijnlijk een subtiel armatuur voor de gezelligheid. Denk aan dat ene mooie hoekje in de tuin die u kunt verlichten en van die prachtige (olijf)boom maakt u de perfecte blikvanger met een spotlight in de grond. Gaat u voor een romantische sfeer? Kies dan voor spots in de grond die als vuurvliegjes over u terras of tuinpad lijken te dansen. Tuinverlichting is onmisbaar om 's zomers tot 's avonds laat gezellig in de tuin te zitten. In de winter kunt u op donkere dagen toch van uw tuin genieten. 

2. Het past bij de stijl van je tuin

In de stijl van uw tuin modern of Scandinavisch? Of misschien juist stoer? Er is altijd buitenverlichting met diverse kleuren en afwerkingen die past bij de stijl van u tuin. Let op de juiste armaturen, maar ook het type lichtbron. 

3. Het is veilig

Met buitenverlichting struikelt u nooit meer over een opstapje en kunt u makkelijk het sleutelgat in u deur vinden. Heeft u een vijver? Vergeet daar de verlichting niet om ongelukken te voorkomen. Buitenverlichting beveiligd u huis ook tegen inbraken.

4. Het is niet ingewikkeld

Buitenverlichting installeren een vervelende klus? Dat valt reuze mee. Als u voor buitenverlichting met een lage spanning (12 volt) gaat, kunt u deze zelf aanleggen. Hulp nodig bij de montage van de buitenverlichting? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om uw plannen en wensen met ons te bespreken!