Hanglampen, wandlampen en tafellampen; het zijn veel meer dan alleen lichtbronnen.

Elke lamp heeft zijn eigen verhaal te vertellen.

Want met de juiste lamp zorg je niet alleen dat de rest van jouw interieur mooi wordt verlicht. Een mooie combinatie van verschillende vormen, kleuren en maten kan ook dé eyecatcher van jouw kamer zijn.

De hanglamp

Een hanglamp is de grootste en belangrijkste lichtbron van iedere kamer. In de woonkamer wordt de hanglamp gebruikt voor een sfeervolle gloed van muur tot muur. In de eetkamer licht je er de tafel mee uit tijdens het eten, of om nog wat te kunnen werken. Omdat een hanglamp dus nogal uiteenlopend kan worden gebruikt, is het goed om je van te voren af te vragen wat het doel is van de lamp. Een sfeervolle lamp is natuurlijk minder fel dan een verlichting om bij te eten of te werken.

De wandlamp

Dat ene hoekje waar de zon niet komt kan natuurlijk wel een mooie wandlamp gebruiken. En als je super trots bent op dat ene mooie meubelstuk, kun je dat nog eens extra uitlichten met een mooie lamp ernaast of erboven aan de wand. Wandlampen zijn perfect om te spelen met licht. Maar ze kunnen ook prima worden gebruikt als belangrijkste lichtbron, wanneer je een grote hanglamp te fel vindt.

De tafellamp

Een tafellamp gebruik je voor net dat beetje extra licht. Op jouw bureau of nachtkastje bijvoorbeeld. Toch hoeft zo’n lamp niet alleen maar functioneel te zijn. Met een mooie design tafellamp trek je ook de aandacht en kun je pronken op een bijzettafel, schouw of nachtkastje.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking