Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Nieuwe designs Foscarini nu online !

Foscarini heeft haar collectie uitgebreid met nieuwe designs, zoals de Spokes hanglamp, de Lake wandlamp en Bahia & Bahia mini wand en/of plafondlamp . Daarnaast heeft Foscarini de bekende Binic tafellamp, Twiggy vloerlamp en de leeslamp Magneto gepresenteerd in een nieuwe reeks vrolijke kleuren.

Nu online bij Hees Lights & Living 

 

 

 

De naam is geïnspireerd door spaken van een wiel, de vorm doet denken aan vogelkooien en antieke oosterse lantaarns. Dit is SPOKES de nieuwe hanglamp van Foscarini, verkrijgbaar in twee vormen en in twee verschillende kleuren.

spokesLAKE LED - de nieuwe organische, asymmetrische en kleurrijke wandlamp. LAKE kan gebruikt worden in samenstellingen om kleur, licht en beweging te geven aan grote wanden.
lakeBINIC is een kleine karakteristieke tafellamp die nu beschikbaar is in een nieuwe reeks van vrolijke kleuren.

binicTWIGGY - een design icoon wiens sterke punt de flexibiliteit is - krijgt nieuwe kleuren !

twiggyBAHIA & BAHIA MINI - twee schotels met een onregelmatige en overlappend profiel. De twee versies - wand of plafond - kunnen gebruikt worden in verschillende samenstellingen.

bahiaMAGNETO - Met de Magneto leeslamp haal je een echte diva in huis. De leeslamp richt haar spot op alles waar ze maar licht in ziet. Ze is flexibel, stijlvol en neemt voor een echte diva eigenlijk maar weinig plek in.

magneto

Volg Hees Lights & Living op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

 

Geef een reactie