Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

NIEUW VITA ACORN HANGLAMP

Vind jij het ook zo fijn om door de bossen te wandelen? Frisse lucht, het geluid van de wind door de bomen, eikels en bladeren op de grond… Het idee voor de VITA Acorn Hanglamp is ontstaan tijdens zo’n rustgevende wandeling in het bod. De elegante vorm van de lampenkap is namelijk geïnspireerd op de vorm van eikels, die de ontwerper tegenkwam tijdens een wandeling door de Scandinavische bossen. Bij het zien van deze designlamp word je daardoor steeds opnieuw herinnerd aan die fijne momenten in het bos.

Exclusieve designlamp
De VITA Acorn hanglamp is een exclusieve hanglamp, die de nieuwste interieurtrends belichaamt. In navolging van een echte eikel, bestaat deze lamp uit drie delen: een zachte siliconen 'dop', een gladde buitenschil van glas en een opvallende kern met een metallic afwerking. Deze drie heel verschillende delen zijn prachtig met elkaar in balans. Deze chique lamp is ontworpen door de Deense designer Jacob Rudbeck.

Verkrijgbaar in drie kleuren
De Acorn hanglamp van VITA past perfect in z'n eentje in een kleine, stijlvol ingerichte ruimte. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere lampen in een cluster bij elkaar te hangen. Deze lampenkap is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen. Voor de kleur van de metalen kern heb je de keuze uit de volgende opties:

vita acorn1

Geef een reactie